Cloud Computing / Edge, Securitate — September 14, 2021 at 1:03 pm

Zyxel lansează noua soluție de cloud email security pentru IMM-uri

by

Zyxel  Networks, lider în furnizarea de soluții sigure, bazate pe AI și cloud pentru acasă și afaceri, a anunțat astăzi lansarea noii sale oferte SaaS bazate pe Cloud Email Security (CES).

cloud_emailModelele flexibile de lucru au devenit standard în multe dintre sectoarele în ultimele 18 luni. Dar, în ciuda beneficiilor, acest lucru reprezintă o provocare pentru administratorii de rețea din IMM-uri, deoarece se străduiesc să mențină angajații de la distanță în siguranță împotriva amenințărilor în creștere, cu bugete și resurse adesea minime.

Studiile arată că serverele de e-mail au fost unul dintre primele trei active vizate de atacurile de securitate în 2020. Soluția Zyxel  Cloud Email Security (CES) este concepută pentru a ajuta IMM-urile să-și apere serverele de e-mail împotriva amenințărilor cibernetice, fără a fi nevoie să-și schimbe infrastructura de rețea existentă.

Soluția încorporează criptare anti-malware, anti-phishing, anti-spam și TLS. Acesta oferă sys-adminilor din IMM-uri  o soluție cuprinzătoare de securitate a e-mailului bazată pe cloud, ideală pentru protejarea forței de muncă distribuite împotriva amenințărilor în creștere.

Management cuprinzător bazat pe cloud

Pentru a face sarcina de securizare a serverelor de e-mail și mai ușoară pentru IMM-uri, soluția este bazată pe cloud. Aceasta înseamnă că nu există hardware de instalat, iar soluția va funcționa în armonie cu orice infrastructură de rețea existentă sau soluție de securitate.
Un tablou de bord cuprinzător de gestionare oferă administratorilor de rețea posibilitatea de a gestiona, monitoriza și analiza comportamentul utilizatorilor și al cutiilor poștale, pentru a detecta cu ușurință orice amenințări potențiale fără a fi nevoie de o echipă IT sau de securitate dedicată.

Soluție de securitate flexibilă

Ușor de utilizat și flexibil, CES este un serviciu pe bază de abonament care poate fi licențiat flexibil la 5, 10, 25, 50 de utilizatori pe măsură ce o afacere crește. Este compatibil cu sistemele bazate pe cloud (cum ar fi Office 365 și Google) și servere de e-mail locale, asigurând că rețelele vor fi protejate indiferent unde se află personalul sau serverele.

Nathan Yen, AVP al unității de afaceri Gateway Zyxel,  explică: „Provocările cu care se confruntă administratorii de rețea din IMM-uri nu pot fi ignorate. Natura distribuită a angajaților în mai multe locații și zone geografice a pus presiune pe capacitatea acestora de a proteja rețeaua de amenințări din ce în ce mai sofisticate și persistente. Introducerea soluției noastre de securitate a e-mailului în cloud  este concepută pentru a ușura această presiune și pentru a ajuta IMM-urile să își protejeze mai bine rețelele pe măsură ce îmbrățișează lucrul hibrid pe termen lung.”

Licența CES a Zyxel este disponibilă pentru cumpărare acum pe Zyxel  Marketplace sau de la partenerii de canal. Pentru mai multe informa-ții, vă rugăm să vizitați  https://www.zyxel.com/CES