Evenimente, Inovatii — September 21, 2021 at 11:04 am

Ultimele inovații din industria serviciilor financiare

by

FintechOS, furnizor global de tehnologie pentru bănci, companii de asigurări și alte instituții financiare organizează, în perioada 2-3 noiembrie 2021, FintechOS Leap, eveniment dedicat inovației în industria serviciilor financiare. La această ediție, peste 1.000 de lideri din domeniul bancar și al asigurărilor sunt așteptați să participe.

FintechOS_Leap_bannerFintechOS Leap va aduce în prim plan abordarea de tip self-service cu ajutorul căreia băncile și alte organizații financiare pot construi, testa și scala produse digitale noi, în doar câteva săptămâni. Participanții la eveniment vor putea explora platforma FintechOS, descoperind-o prin intermediul companiilor ce folosesc deja soluțiile „plug and play” – FintechOS Lighthouse (pentru industria bancară) și FintechOS Northstar (dezvoltată pentru companiile de asigurări).

Sesiunile de dezbateri din timpul FintechOS Leap, la care peste 20 de speakeri vor împărtăși din propriile experiențe de transformare digitală, vor aborda cele mai noi tendințe în inovația tehnologică pentru sectorul financiar:

• Cum să construiești un produs bancar în sistem low-code / no-code în doar 15 minute
• Super aplicații în industria financiar-bancară
• Inovații cloud în serviciile financiare
• Cum construim banca viitorului
• Cum livrăm experiența digitală potrivită încă de la primul contact cu clientul

Discuțiile vor avea loc în formate variate: prezentări, mese rotunde, interviuri în direct, show-uri radio, paneluri clasice cu moderator și mai mulți speakeri participanți, sesiuni de întrebări și răspunsuri și sesiuni de networking, atât virtuale, cât și fizice.

Evenimentul va avea loc la The Brewery, în centrul Londrei, și va fi redat în direct, online, prin platforma Hopin.

Oricine este interesat să participe la eveniment poate să se înregistreze gratuit pe pagina https://leap.fintechos.com/.

„După aproape doi ani de absență din spațiul social, suntem foarte încântați să organizăm FintechOS Leap, un eveniment fizic, unde putem discuta față în față, ne putem întâlni cu clienții, cu viitorii clienți dar și cu partenerii, în direct din Londra”, spune Teodor Blidăruș, CEO și co-fondator FintechOS. „În acest an vom face un salt în viitorul transformării digitale, prin care unele organizații trec în viața reală. Lideri respectați din domeniul financiar-bancar și al asigurărilor vor sublinia aspectele pozitive, dar și negative ale digitalizării, precum și elementele ce trebuie luate în considerare pe parcursul acestei călătorii. Participanții vor afla totodată cum pot îmbunătăți experiența propriilor clienți, cu ajutorul celei mai recente platforme FintechOS. Din toate aceste motive, FintechOS Leap este un eveniment ce nu trebuie ratat.”

În 2020, evenimentul a fost organizat sub denumirea Finvision. Noua denumire – FintechOS Leap – reflectă mai bine călătoria brandului FintechOS, pe măsură ce compania de tehnologie se maturizează și își extinde produsele, baza de clienți și piețele în care operează. De la anunțarea rundei de finanțare serie B în luna aprilie, FintechOS a intrat pe piața din Statele Unite și are în vedere extinderea operațiunilor în zona Asia Pacific, Orientul Mijlociu și Africa de Nord.