Business — September 23, 2021 at 9:01 pm

Senior Software intră în acționariatul Sincron HR

by

Furnizorul de sisteme integrate Senior Software a intrat în structura acționariatului HR Sincron, achiziționând 30% din acțiunile companiei. HR Sincron este un business pornit in 2007, care oferă companiilor din România și America de Nord o platformă software avansată de resurse umane, prin care sunt gestionate integrat fluxurile din principalele verticale de HR.

21136363

Odată cu acest parteneriat, soluția Sincron HR Software va fi întregită de suita de bugetare și performanță în HR furnizată de Senior Software, oferind astfel o platformă completă de resurse umane, care acoperă toate activitățile, de la bugetare la execuție și analiza datelor. Flexibilitatea soluției software permite adaptarea și configurarea în funcție de nevoile specifice ale fiecărei afaceri.

Un alt punct forte al parteneriatului strategic dintre Senior Software și HR Sincron îl reprezintă integrarea excelentă dintre soluția HR și SeniorXRP – platforma ERP web-based pentru afaceri cu activități complexe, oferită de Senior Software. Implementate împreună, cele două sisteme vor oferi managerilor din România oportunitatea de a accesa cele mai noi și performanțe tehnologii din piață, cu beneficii garantate precum: automatizarea fluxurilor de lucru, gestionarea inteligentă a tuturor activităților și eliminarea operațiunilor fără valoare adăugată.