Evenimente — September 27, 2021 at 3:01 pm

Maguay a organizat cea de-a 18-a ediție a evenimentului anual No Time for Downtime

by

Maguay a organizat pe 16 septembrie 2021 cea de-a 18-a ediție a celui mai important eveniment dedicat echipamentelor și infrastructurii critice pentru siguranța organizațiilor, „No Time for Downtime”.

No Time for Downtime 1Ediția din acest an a fost una specială, atât prin prisma revenirii la evenimente cu participare fizică (în limita și în condițiile impuse de situația actuală), dar și prin participarea în număr mare a partenerilor Maguay: Intel, Oracle, Fortinet, Microsoft, VMware, HPE, Bitdefender, Pure Storage, Veritas, Schneider, Toshiba, iSYS Professional și Phoenix IT.

Evenimentul s-a adresat specialiștilor IT, dar și managerilor de nivel înalt, interesați de soluțiile și noutățile tehnologice prezentate de Maguay și de către partenerii săi.

Evenimentul a fost structurat în 2 secțiuni, una de prezentări și una de showcase.

În deschidere, Eduard Pughin a prezentat noutățile Maguay in calitate de Intel Titanium Partner, orientarea Maguay către parteneriate cu cei mai importanți generatori de tehnologie la nivel mondial în avantajul beneficiarilor săi, precum și asumarea rolului de integrator de sistem de prim rang al companiei, în efortul general de digitalizare reală a societății românești.

Oracle, prin Ciprian Pustianu, a prezentat arhitectura de disponibilitate maximă Oracle MAA. Fortinet a continuat cu prezentarea noii abordări în domeniul comunicațiilor securizate, ZTNA (Zero Trust Network Access). După pauză, Microsoft a prezentat Azure Stack Hub –  o extensie Azure care oferă posibilitatea rulării aplicațiilor într-un mediu on-premise, facilitând integrarea Azure cu datacenterul propriu. A urmat prezentarea despre evitarea și prevenirea breșelor de securitate, ținută de specialistul Bitdefender, după care Pure Storage și Toshiba au trecut la capitolul enterprise storage. În cea de-a treia sesiune de prezentări, VMware a oferit o scurtă perspectivă asupra multiplelor integrări și interconectări de device-uri, facilitate de soluțiile sale deja disponibile. A urmat prezentarea HPE și apoi Aruba (of HPE), cu prezentarea portofoliului său de switch-uri și soluții Wi-Fi.

În cadrul showcase-ului au mai fost expuse și prezentate de la soluții hardware Maguay (servere, storage, stații de lucru profesionale, PC-uri desktop și laptop) până la clustere HCI, bazate pe diverse tehnologii și soluțiile partenerilor Maguay.