Networking — October 4, 2021 at 10:02 am

AMF simplifică rețelistica

by

Allied Telesis Autonomous Management Framework (AMF) oferă o infrastructură convergentă care poate fi gestionată ca o singură entitate, reducând complexitatea și permițând să se facă mai mult cu mai puțin. Mai exact, oferă companiilor valoare reală și imediată.

AMF„Rețelele sunt sistemul sanguin pe care se bazează organizațiile pentru a supraviețui în afaceri moderne. Indiferent de dimensiune, Allied Telesis (ATI) înțelege provocările cu care se confruntă organizațiile. Cu peste 30 de ani de experiență în industrie, putem construi rețeaua sigură, fiabilă și performantă de care au nevoie proiectele dvs. de transformare digitală”, spune un reprezentant al companiei.

Viziunea este împărtășită de mulți clienți.

Oficialii Proton declară: „Proton și-a îmbunătățit considerabil rețeaua cu soluțiile implementate ATI SD-LAN AMF. Sarcinile de rutină ale administratorului de rețea au devenit mai simple, mai sistematice. Mai mult, au fost îmbunătățite performanțele rețelei SLA Uptime, mai timpul de funcționare”.

Honda: „Soluțiile implementate sunt la prețuri competitive, iar asistenta pre- și post-vânzare este satisfăcătoare, mulțumim”.

Majlis Bandaraya Iskandar Puteri: „Tehnologiile AMF ne-au ajutat foarte mult să reducem timpul și abilitățile necesare pentru mentenanța rețelei. În plus, se fac regulat copii de siguranță pentru configurațiile și fișierele firmware existente. În plus, suntem avertizați și dacă sunt dispozitive care nu funcționează optim, permițându-ne să configurăm simultan mai multe”.

Port of Tanjung Perlepas (PTP): „Implementarea completă a rețelei Allied Telesis AMF LAN în 2017 a ajutat organizația noastră să descopere experiența reală a rețelei de înaltă performanță, îmbunătățind în același timp viteza generală și fiabilitatea rețelei. Rețeaua LAN PTP este solicitată 24 x 7. De-a lungul timpului, s-a extins, iar acum cuprinde un amestec de sisteme diferite și aplicații critice pentru misiune, care susțin afacerea noastră de porturi maritime. Cu Allied Telesis și asistența partenerilor, am înțeles profund toate componentele rețelei, permițându-ne să identificăm punctele slabe și să prevenim întreruperile sau încetinirile. Asta ne-a ajutat să facem din PTP portul preferat din Asia de Sud-Est. Nu spunem doar că ATI rezolvă rapid incidentele, ci și că a furnizat și implementat cu succes o rețea mai ales fiabilă. Mulțumim!”

Lotte Chemical Titan: „Recent, ne-am îmbunătățit Core Switch cu tehnologiile Allied Telesis, care s-a dovedit un player cu echipamente de înaltă calitate și fiabilitate, la prețuri rezonabile. Produsele sunt excelente! În plus, asistența locală este superioară – le pasă cu adevărat de clienți.”
Sunway Shared Services: „Produse excelente cu performanțe de înaltă calitate hardware și network. În plus, oferă și mai multe funcții și caracteristici care permit utilizatorilor o alternativă viabilă pentru soluțiile de rețea și securitate”.

Bancă de investiții: „Funcțiile Allied Telesis AMF, ca AMF backup,  Node Recovery, Firmware Auto Upgrade, Node Provisioning sunt câteva instrumente foarte utile, cu capabilități care nu se găsesc la switchurile concurente. Acestea ne-au ajutat să gestionăm rețeaua cu ușurință și să reducem timpul de nefuncționare, dacă există. De la implementarea switchurilor Allied Telesis, acum 5 ani, nu a apărut nicio problemă hardware. Tehnicii Allied Telesis sunt bine pregătiți și pot răspunde la întrebările tehnice”.