Hardware — October 5, 2021 at 12:58 pm

Kingston păstrează poziţia de cel mai mare furnizor de memorie DRAM în 2020

by

Kingston Technology Europe anunță astăzi poziţionarea sa în fruntea clasamentului ce include toţi producătorii terți de memorii DRAM din lume. Conform analiștilor de la TrendForce (fostă DRAMeXchange), care au luat în calcul veniturile companiilor, Kingston este situat în vârful clasamentului cu o cotă de piață de 78.02% și un venit de $13.2B (USD). TrendForce menționează o creștere de 2.03%, marcând al 18-lea an consecutiv în care Kingston ocupă primul loc.

Kingston își menține avantajul competitiv, lucrând îndeaproape cu furnizorii, partenerii și clienții săi pentru a rămâne flexibilă și pentru a se adapta rapid nevoilor și condițiilor de piață în continuă schimbare. Secretul succesului Kingston este atitudinea din spatele sloganului “Kingston Is With You”. Fiind unul dintre cei mai importanți cumpărători de cipuri DRAM din lume, Kingston a văzut o nevoie timpurie de cipuri de memorie pe anumite piețe și a adoptat o abordare proactivă pentru a asigura stocuri suplimentare necesare unei potențiale cereri.

La începutul anului 2020 mulți au fost de părere că sectorul tehnologic va încetini din cauza pandemiei, dar Kingston a luat inițiativa de a fi pregătită pentru acele segmente care ar necesita DRAM suplimentar. Vorbim aici de PC-uri pentru lucru de acasă, memorii pentru jocuri, sau pentru fermele de servere.

Graficul de mai jos prezintă primele 10 poziții ale furnizorilor de module DRAM conform TrendForce:

Global_Revenue_ranking_2020

În plus, odată cu apariția următoarei generații de module DDR, Kingston este pregătită să ofere clienților cea mai nouă tehnologie și vitezele promise de noul standard DDR5. Relaţia puternică dintre Kingston și Intel va contribui la asigurarea soluțiilor colective cu cele mai recente lansări de produse Intel.

„Rezultatele TrendForce reflectă creșterea continuă și flexibilitatea companiei necesară pentru a face față unui climat de afaceri provocator”, a declarat Bernd Dombrowsky, VP Sales & Marketing, Kingston EMEA. „Poziția noastră de lider pe piață ne permite să colaborăm îndeaproape cu partenerii și furnizorii noștri, oferind educație și îndrumare cu privire la noile tehnologii, precum lansarea următoarei generații de module DDR5”.

Pentru mai multe informații vizitaţi kingston.com.