Data Center / Storage — October 8, 2021 at 11:51 am

PowerEdge: Motorul de inovare pentru companii de toate dimensiunile

by

Serverele building-block rack și small foot-print tower oferă soluții flexibile, puternice și accesibile pentru organizații de toate dimensiunile.

poweredgeTehnologia edge este acum peste tot – datele și puterea de calcul nu mai sunt limitate doar în interiorul centrului de date. Totoodată, organizațiile de astăzi au nevoie o infrastructură flexibilă și care se poate adapta la necesități.

Pentru a-și îndeplini obiectivele, companiile au căutat dintotdeauna să înțeleagă nevoile pieței și să afle cum să ajungă mai eficient la consumatori.

Este la fel de important ca organizațiile să adopte transformarea digitală, utilizând o infrastructură modernă pentru a extinde calculul acolo unde acesta poate crea cea mai mare valoare.

Cu serverele Dell EMC PowerEdge, companiile de toate dimensiunile își pot scala afacerea eficient, pot prelucra date rapid și sigur și pot oferi clienților experiențe de conectare mai bune, în interiorul sau în afara unui centru de date. Toate acestea optimizează în același timp costurile și productivitatea.

Serverele Dell EMC PowerEdge alimentează motorul dumneavoastră de inovație cu o putere de calcul suficient de flexibilă pentru a răspunde nevoilor IT în creștere și pentru a genera valoare în timp real, chiar în momentul creării datelor, oriunde ar avea loc. Dell Technologies permite clienților să-și actualizeze mediul digital în schimbare cu cel mai larg portofoliu de servere, inclusiv servere create special pentru edge și telecom.

Astăzi, vă prezentăm noi servere entry-level PowerEdge rack și tower, construite cu procesoare Intel® Xeon®, concepute pentru întreprinderile mici și mijlocii, dar și pentru companii de dimensiuni mai mari, capabile să proceseze datele în siguranță și cu o latență mai redusă. Extinderea capabilităților dincolo de zidurile unui centru de date tradițional permite organizațiilor să colecteze datele acolo unde sunt relevante și să obțină astfel insight-uri pentru a îmbunătăți experiențele clienților și angajaților. De la servere accesibile building block până la servere mainstream de putere precum noul T550, gama PowerEdge poate îndeplini sarcini de lucru esențiale și avansate. Cu un nivel de zgomot redus și caracteristice termice confortabile pentru spațiul de birouri, aceste servere sunt ideale pentru utilizare în interiorul centrului de date, precum și în unele medii edge, inclusiv în sucursale, spații de retail, ospitalitate și operațiuni logistice.

Imagine1PowerEdge entry level rack și tower
Construite cu noile procesoare Intel® Xeon® E-2300, serverele PowerEdge entry-level rack și tower oferă capacități suplimentare de calcul, memorie și stocare pentru a crește productivitatea. Acestea sunt elemente de infrastructură accesibile, flexibile și fiabile pentru sarcini de lucru critice în afaceri, cloud și vânzări. Pentru a asigura continuitatea aplicațiilor și serviciilor, PowerEdge T350 și R350 are de asemenea caracteristici de înaltă calitate precum oprțiunile hot-plug boot drive. În plus, clienții pot profita de opțiunile extinse de stocare pentru a face față provocărilor legate de creșterea volumului de date gestionate.

Noile servere PowerEdge au o amprentă mică, iar T350 vine cu un design actualizat, fiind cu 37% mai mic decât generația sa anterioară, făcându-l și mai util atunci când spațiul este limitat.

Cu aceste actualizări ale portofoliului de servere, organizațiile de toate dimensiunile pot inova, se pot adapta și pot crește.

Dell EMC PowerEdge T550
Disponibil mai târziu în acest an, PowerEdge T550, cu procesoare scalabile Intel® Xeon® de a 3-a generație, este un server de tip tower cu două prize, care echilibrează capacitatea de extindere cu performanța. PowerEdge T550 acceptă tehnologii avansate pentru sarcini de lucru pretențioase: AI, virtualizare, imagistică medicală, data analytics.

Dell Technologies oferă management de sistem și securitate integrate
Fiecare server PowerEdge este susținut de soluții OpenManage care oferă automatizare și gestionare inteligentă a infrastructurii, astfel încât echipele IT să consume mai puțin timp cu întreținerea de rutină și să se concentreze pe programe strategice.

Serverele PowerEdge sunt construite pe o arhitectură rezilientă, începând de la proiectare și apoi în tot ciclul de viață, de la fabricare și până reciclare – totul livrat de un singur furnizor de încredere.

Pentru mai multe informații, vizitează Servers page și intră în conversație la @DellEMCServers.

de David Schmidt