Data Center / Storage — October 11, 2021 at 4:24 pm

Cum răspund soluțiile de infrastructură HPE nevoilor IMM-urilor

by

IMM-urile se confruntă cu o creștere a volumului de date. Acestea reprezintă mai mult de 99% din toate afacerile din țară. Majoritatea IMM-urilor nu reușesc să profite din plin de instrumentele digitale pentru a genera venituri.

HPEAcest lucru se întâmplă în ciuda faptului că companiile „avansate digital” au văzut creșterea veniturilor pe angajat și creșterea veniturilor față de companiile similare cu niveluri scăzute de digitalizare.

Având atâtea întreprinderi mici care nu îmbrățișează pe deplin era digitală, s-ar putea să găsim multe bariere greu de depășit, cum ar fi broadband, lipsa abilităților tehnice sau bariere financiare uriașe în calea investițiilor în tehnologie. Cu toate acestea, problemele sunt de fapt mult mai simple: multe întreprinderi mici trebuie să conștientizeze beneficiile internetului și ale altor instrumente digitale.

Îndeplinirea acestor așteptări în evoluție începe cu infrastructura. Iată cum vă pot ajuta soluțiile de distribuire IT ale Hewlett Packard Enterpris(HPE).

Cum depășește HPE lipsa tehnologică a lanțului de aprovizionare

Întreruperile lanțului de aprovizionare au fost unul dintre primele impacturi economice majore ale COVID-19. Deși lanțurile de comerț cu amănuntul s-au stabilizat în mare măsură, sectorul tehnologic a fost puternic afectat de o penurie prelungită de semiconductori. Lipsa actuală a cipurilor ar putea afecta atât producția de dispozitive, cât și producția de infrastructură pentru următorii doi ani.

HPE a investit în disponibilitatea continuă a componentelor lanțului de aprovizionare pentru a ajuta întreprinderile mici și mijlocii să remedieze acest decalaj. HPE a „pus în stoc mii de servere și platforme de stocare care poate fi expediat în 48 de ore”.

Securitate la nivel de platformă cu servere HPE

Ofertele de infrastructură HPE pentru IMM-uri pot contribui, de asemenea, la creșterea securității afacerii. Există o mulțime de vulnerabilități și provocări diferite cu securitatea pe platforme și software. HPE oferă o abordare de securitate la nivel de platformă, diferențiată de opțiunile de server, cum ar fi DL360T și DL380T. Acest lucru oferă un nivel suplimentar de încredere în materie de securitate pentru întreprinderile mici, oferind o cale auditabilă de transport, fabricație și proiectare.

HPE oferă posibiitatea afacerilor să știe dacă cineva încearcă să acceseze noul lor server în tranzit. HPE poate detecta și indica acest lucru la pornire folosind un cip HPE, care este conectat la un senzor de pe capacul cutiei și la placa de bază și care ..rulează înainte ca sistemul să pornească.