Cloud Computing / Edge, Evenimente — October 13, 2021 at 1:34 pm

Inovația tehnologică: rețeta succesului în era work-from-home

by

Avaelgo cc2021 Banner ClubITTehnologia inovativă prinde tot mai mult teren în România, iar ultimul an ne-a arătat și de ce. Rapiditatea de implementare, asigurea continuității la nivel de business și optimizarea proceselor, sunt doar trei beneficii frecvente.

Avaelgo, una dintre companiile specializate pe tehnologii Microsoft din România, a înțeles rapid nevoile și provocările companiilor din ultimul an și a venit în ajutorul lor cu soluții dedicate, printre care și pachetele de migrare în Microsoft 365 sau serviciile de AI/Machine Learning pentru diverse optimizări de business. În același timp, compania continuă să pună la dispoziția specialiștilor informații valoroase din industrie prin intermediul Cloud Conference și a altor evenimente de profil organizate.

Având ca principal interes sprijinirea și asistarea companiilor în optimizarea proceselor de afaceri și a investițiilor tehnologice, Avaelgo a devenit la scurt timp după fondare (2006) un partener de încredere pentru companiile naționale și internaționale. În tot procesul de dezvoltare a companiei, Avaelgo a urmărit să ofere soluții care să crească productivitatea și să minimizeze costurile, toate acestea fără a impacta procesele existente din cadrul companiilor. În contextul work-from-home, Avaelgo a urmărit să ofere tehnologii de ultimă generație care să asigure continuitatea afacerilor, asigurarea conectivității angajaților la sisteme și procese, dar și securitatea informațiilor.
Cu clienți în majoritatea țărilor dezvoltate și bine tehnologizate, succesul Avaelgo este confirmat de creșterea continuă a companiei, dar și de referințele obținute de la clienți precum Raiffeisen Bank, OMV Petrom, EON, Microsoft, UiPath, Continental, Autonet, Certsign sau Accenture.

Cloud Conference își continuă drumul în online
cloud conference 2021 onlineCompania Avaelgo este și fondatoarea proiectului Cloud Conference, o conferință pentru persoanele de decizie tehnice și profesioniștii IT și organizată de experții de top specializați pe tehnologiile Microsoft Azure, Office 365, Microsoft 365, securitate și nu numai.
Misiunea conferinței este de a susține companiile românești în adopția tehnologiilor inovatoare. Astfel, Cloud Conference este atât o conferință de business, cât și una tehnologică, cu focus pe ultimele tehnologii Microsoft Azure, dar și modalitățile în care aceste inovații pot aduce beneficii de lungă durată companiilor.

Ajunsă la a cincea ediție, conferința a căpătat popularitate și este așteptată cu nerăbdare de tot mai mulți specialiști. Ediția din 2020 a strâns 14 speakeri și peste 400 de înregistrați, dintre care mai bine de 50% dintre aceștia au participat la sesiunile live din cadrul conferinței.

Ediția din acest an ce va avea loc pe 14 Octombrie și îl va avea drept keynote speaker pe Daniel Rusen, Director of Marketing and Operations, Microsoft. La fel ca și ediția precedentă, sesiunile vor avea loc în mediul online. Conferința își propune să abordeze teme diverse, dar aplicate la viața cotidiană și la provocările prin care trec companiile în era work-from-home.

„Ne așteptăm ca și în acest an conferința să fie un real succes, mai ales că barierele geografice au fost complet eliminate. Avem subiecte de interes atât pentru afaceri, cat și pentru specialiști și ne bucurăm că an de an putem împărtăși din cunoștințele și experiențele noastre”.Mihai Tătăran, CEO Avaelgo

Sesiunile din acest an vor starni, cu siguranță interesul participanților. Dintre titlurile propuse, amintim:
Migrating Enterprise Applications to Microsoft Azure;
Machine Learning in Real-Life Projects with Microsoft Azure;
Time-as-a-Service for People and Businesses;
Empowering Innovation for All Industries with Microsoft Power Platform;
How to deliver fast, secure, and scalable migrations to Microsoft365 with MigrationWiz.

Mai multe informații pot fi găsite pe www.cloudconference.ro.

cloud conference microsoft romaniaUn drum pavat cu obstacole, dar și multe recompense
Avaelgo a pornit la drum cu țelul de a deveni cei mai buni. Din 2009, compania dispune de toată experiența și capabilitățile tehnice pentru gestiunea proiectelor ce implică tehnologia cloud, iar parteneriatul activ cu Microsoft oferă companiei o poziție favorabilă. Însă, această reputație a companiei se datorează în mare măsură și echipei, preocupată de o dezvoltare continuă și de oferirea de servicii la cele mai înalte standarde.

Suntem diferiți și sunt mândru că pot spune asta. Avem în echipă specialiști certificați Microsoft, ceea ce este o dovada a faptului că dispunem de cunoștințele necesare pentru a rezolva orice provocare tehnologică din aria noastră de expertiză. În ultimul an, această experiență ne-a ajutat să intrăm în contact cu multe companii blocate din cauza pandemiei, afaceri pe care le-am redresat cu ajutorul tehnologiei, iar astăzi sunt în continuă creștere”. – Mihai Tătăran, CEO Avaelgo

Creșterea continuă a companiei și plus valoarea adusă fiecărui client au condus la obținerea unor premii de renume în industria tehnologică. Începând cu 2010, Avaelgo a primit diferite premii care i-a certificat calitatea de partener Microsoft. În prezent, Avaelgo este Partener Gold Microsoft pentru Application Development, Application Integration, Cloud Platform, Cloud Productivity, Datacenter și Partener Silver Microsoft pentru Collaboration and Content, Security, Enterprise Mobility Management, Small and Midmarket Cloud Solutions. În plus, Avaelgo este și prima companie din România care a obținut certificarea Advanced Specialization in Windows Server and SQL Server Migration to Azure.

Cloud Conference 2021 Img1Un partener de încredere în implementarea tehnologiei inovative
Nicio provocare nu este prea mare pentru specialiștii Avaelgo. În perioada pandemiei, Avaelgo s-a focusat pe sprijinirea companiilor de tip enterprise și nu numai în digitalizarea proceselor și asigurarea unor fluxuri de lucru continue, chiar și în contextul work-from-home.

Una din cele mai mari bănci din România, cu procese complexe, s-a bucurat de expertiza Avaelgo pentru a migra peste 9000 de angajaţi în Microsoft 365. Scopul acestui proces a fost creşterea colaborării interne, asigurarea securităţii datelor, dar şi implementarea unui sistem unic, central pentru toate procesele operaţionale.

„Ce face procesul nostru unic este segmentarea lui în trei faze. Între etapa pilot și migrarea completă, avem o etapă intermediară numită faza „Ambasador”. Această etapă are un impact enorm în asigurarea unei migrări și a unei adopții fără provocări a noilor sisteme de lucru”. – Daniel Popescu, IT Business Strategy Manager Avaelgo

________________________________
Deși ultima perioadă a fost una plină de provocări pentru toate companiile românești, Avaelgo a reușit să-și păstreze poziția pe piața de furnizori de servicii tehnologice prin expertiza unică și serviciile inovative. În tot acest timp, misiunea companiei a rămas aceeași: optimizarea proceselor prin digitalizare și inovație. În viitorul apropiat, Avaelgo urmărește aducerea tehnologiilor care revoluționează companiile internaționale și în cadrul companiilor românești.

Copy of Cloud Conference 2021 (1)