Networking, Transport/Travel — October 15, 2021 at 3:33 pm

Soluții inteligente de transport

by

Allied Telesis proiectează și implementează rețele de transport sigure și flexibile. Soluțiile sale asigură securitate și siguranță, alături de o eficiență operațională maximă și o gestionare simplificată și simplă a rețelei. Soluțiile Allied Telesis oferă reziliență, performanță, management complex, securitate și convergență.

ATIReziliență
Rețeaua are nevoie de reziliență pentru minimizarea riscului. O defecțiune poate perturba sistemele, ducând la aglomerație și posibile accidente sau la întârzierile serviciilor de transport.
Produsele Allied Telesis includ funcții de reziliență de ultimă generație pentru a elimina erorile  echipamentelor. Soluția Allied Telesis optimizează toleranța la erori, iar recuperare este rapidă, asigurând supraveghere video fiabilă și controlul dispozitivelor de la distanță.
Funcțiile soluției asigură multe beneficii. În plus, funcționează împreună pentru o rețea robustă și fiabilă, asigurând continuarea fluxului de date chiar și în timpul întreruperilor. Rezultatul este o deplasare sigură a pasagerilor și o funcționare eficientă.

Performanță
Performanța este necesară. Pentru evitarea congestiei rutiere, traficul trebuie controlat, fiind nevoie de informații în timp real. Date similare permit operarea eficientă a transportului public prin monitorizare, reducerea timpului de așteptare și informații în timp real.
De câțiva ani, sunt în vigoare metode pentru gestionarea transportului. Acestea sunt eficiente când sunt unificate pe o singură infrastructură. Cea mai bună alegere este IP prin Ethernet. Soluția Allied Telesis are performanțe ridicate, permițând transmiterea unui număr mare de fluxuri de supraveghere video alături de sisteme de control al semnalului, sisteme de ticketing și acces, precum și actualizare live și infotainment pentru pasageri.

Management complex
Rețeaua de transport necesită funcții de gestionare pentru vizibilitatea clară și cuprinzătoare a stării rețelei și monitorizarea proactivă a evenimentelor.
Administrarea eficientă a rețelei necesită control și vizibilitate centralizate, reducând costurile operaționale, deoarece rețelele de transport tind să fie foarte mari și distribuite pe zone geografice largi. Mișcarea sigură a pasagerilor, indiferent de mod, necesită informații și control pentru disponibilitate și acces ușor.
Allied Telesis Transportation Solutions oferă o gamă completă de instrumente pentru monitorizarea sănătății rețelei și avertizare. Sistemul centralizat de gestionare a rețelei simplifică funcționarea și automatizează administrarea pentru eliminarea erorilor și oferă back-up-uri de actualizate, plus recuperare zero-touch.

Securitate
Securitatea este primordială. Pentru siguranța și eficiența transportului, rețeaua trebuie protejată de atacuri. Pe lângă riscul crescut de atac de pe Internet, informațiile sensibile trebuie protejate de interferențele din interior. Soluția oferă funcții de securitate complete.
Allied Telesis UTM Firewalls oferă protecție avansată împotriva amenințărilor. Controlul accesului la rețea (NAC) oferă securitate totală a rețelei, atenuând amenințările la adresa infrastructurii, iar rețelele virtuale private (VLAN) oferă acces sigur la informații.

Convergență
Rețeaua trebuie să încurajeze transportul public, să furnizeze informații actualizate, etc. Integrarea acestor servicii multiple într-o rețea de transport convergentă oferă o abordare singulară a controlului mișcării pasagerilor, mai ușor de gestionat și unificat.
Indiferent de modul de transport, convergența creează un serviciu simplificat, ușor de administrat, care poate adăuga valoare. Servicii îmbunătățite pot fi adăugate în sistemele de transport.

Allied Telesis oferă o gamă de produse de rețea integrate care îndeplinesc toate cerințele unei rețele avansate de transport.