Internet/Telecom — October 21, 2021 at 1:52 pm

Verizon Business și CareAR valorifică tehnologia 5G pentru a transforma furnizarea de servicii și CX

by

Verizon Business și CareAR, a Xerox Company, au anunțat un parteneriat strategic pentru a transforma service-ul și experiența clienților pe care CareAR le poate oferi tehnicienilor de teren și clienților. Combinând rețelele Verizon 4G, 5G și tehnologia de calcul, aproape în timp real, cu realitatea augmentată CareAR și platforma bazată pe AI, tehnicienii pot rezolva de la distanță și proactiv problemele de service, mult mai rapid, mai inteligent și mai sigur, ducând la o experiență mai eficientă pentru clienți.

carearPentru a rămâne competitive și pentru a atrage talente de top, companiile trebuie să aibă o agendă solidă de obiective legate de transformarea digitală, care să folosească cele mai noi tehnologii și soluții pentru a satisface nevoile forței de muncă globale, în continuă evoluție. Parteneriatul dintre Verizon și CareAR va ajuta la această tranziție a forței de muncă, utilizând atât tehnologia de rețea, cât și AI/AR pentru a permite perfecționarea și dezvoltarea rapidă a următoarei generații de angajați nativi digital, indiferent de locație, reducând presiunile care apar în această perioadă fără precedent în direcția evoluției forței de muncă. Cu CareAR, Verizon va oferi asistență în timp real și soluții de depanare ghidate de experți în portofoliul său de produse și servicii, creând un nou standard de capabilități self-service și de informații personalizate „how-to” pentru clienți și tehnicienii de teren.

„Suntem martorii unei schimbări dramatice a forței de muncă globale. Misiunea noastră este aceea de a ne ajuta clienții să navigheze în prezent, identificând în același timp căi strategice pentru inovație și creștere”, a declarat Sampath Sowmyanarayan, Chief Revenue Officer, Verizon Business. „Prin intermediul tehnologiei 5G și edge computing, putem ajuta CareAR să ofere capabilități avansate de AR și AI pe dispozitive mobile standard, smart glass și dispozitive cu drone pentru a spori eficiența și experiențele digitale.”

„CareAR se concentrează pe democratizarea expertizei – instantaneu și contextual. Utilizatorii dobândesc capacitatea de a accesa, la cerere, informații de la experți și conținut instructiv livrat pe dispozitivul lor preferat”, a declarat președintele CareAR, Sam Waicberg. „Proiectul nostru cu Verizon ne permite să dezvoltăm aceste capacități și mai mult, având ca rezultat feedback-ul îmbunătățit din partea clienților și contribuind la rezolvarea unor provocări mari, cum ar fi reducerea amprentei noastre de carbon și soluționarea deficienței de specialiști.”

În 2020, Verizon Business a anunțat lansarea unui asistent virtual de bază, prin intermediul unei aplicații de conversații video, care a reușit să ajute organizația să se adapteze cerințelor de siguranță și distanțare impuse în contextul pandemiei COVID-19, în ceea ce privește asistența pentru clienți. Parteneriatul cu CareAR permite Verizon să-și accelereze viziunea de asistență la distanță pentru clienți, angajați și operatori tehnici de teren, concentrându-se pe integrarea capabilităților avansate de AR și AI, care permit utilizatorilor experiențe proactive de auto-rezolvare a anumitor situații.