COMUNICATE — October 26, 2021 at 5:29 pm

Credex IFN și Mobexpert devin parteneri comerciali în vânzarea de mobilier prin servicii de credit

by

Credex IFN, companie financiară nebancară ce oferă credite de bunuri de consum și de nevoi personale, încheie un nou parteneriat cu Mobexpert, liderul pieței de mobilier și decorațiuni din România.  Soluțiile de finanțare, oferite de Credex IFN, vin în sprijinul clienților companiei de mobilier în vederea îmbunătățirii opțiunilor de plată pentru achiziționarea de produse direct din rețeaua de magazine Mobexpert din toată țara.

rate2021Astfel, clienții Mobexpert au posibilitatea să își aleagă produsele dorite direct din magazinul fizic  Mobexpert,  din orașul lor, și au la dispoziție opțiunea simplă și rapidă de plată prin serviciul de creditare Credex cu 24 rate fără dobandă. În plus, în perioada 25 octombrie – 30 noiembrie 2021, clienții vor beneficia de o ofertă specială pentru achiziții de peste 15.000 lei pe care le vor putea achita în 36 de rate cu dobandă 0%.

Traian Baicu - Director General Credex IFN„Mobexpert este unul dintre cele mai apreciate branduri pe piața românească de mobilier și ne bucurăm să încheiem cu ei acest parteneriat. Interesul românilor pentru mobilier și îmbunătățirea locuinței a crescut în ultimul an, odată cu petrecerea unui timp mai mare în spațiul de locuit. Implicit, vânzările în această categorie prin programul de creditare vor continua să înregistreze creșteri.
În plus, atragerea de noi parteneri comerciali face parte din strategia noastră de dezvoltare și de diversificare a produselor de care se pot bucura clienții noștri, in functie de nevoile existente”, declară Traian Baicu, Director General Credex IFN.

 

„Suntem bucuroși să oferim clienților noștri mai multe opțiuni pentru a-și transforma casele în acasă. Această metodă de plată este disponibilă în magazinele Mobexpert la achiziția de mobilier și decorațiuni. De asemenea, se poate achita în 24 de rate fără dobândă în spate, ceea ce înseamnă că la achiziții de peste 10.000 lei, dobânda este 0. Sperăm să oferim astfel clienților noștri servicii complete, de cea mai bună calitate”, declară Adelina Badea, Director Executiv Mobexpert.

Adelina Badea_CEO MobexpertÎn acest fel, Credex IFN își întărește zona partenerilor comerciali și își extinde serviciile de achiziție bunuri de consum, prin credit, într-o zonă de interes pentru români, aceea a mobilierului pentru casă. Activitatea principală de creditare de bunuri de consum a companiei se realiza, până în prezent, prin intermediul principalilor parteneri: Altex și Media Galaxy.