Networking — October 27, 2021 at 8:40 pm

SYNNEX Westcon își consolidează portofoliul de soluții de rețea printr-un parteneriat cu Allied Telesis

by

Allied Telesis, furnizor japonez de soluții de rețea hardware și software care permit clienților să creeze soluții scalabile de transfer de date, anunță parteneriatul cu SYNNEX Westcon, distribuitor cu valoare adăugată cu prezență în peste 14 țări din America Latină.

iStock_000000833867Medium1Prin acest nou parteneriat cu SYNNEX Westcon, Allied Telesis își extinde prezența în regiune, precum și canale de distribuție. SYNNEX Westcon va oferi suport end-to-end pentru cea mai nouă generație de soluții de rețea Allied Telesis.

„Allied Telesis are produse și soluții care permit clienților săi să-și crească productivitatea, să reducă costurile, să eficientizeze operațiunile și să protejeze mai bine utilizatorii. În cadrul unui model de vânzări exclusiv prin intermediul canalului de distribuție, Allied Telesis și SYNNEX Westcon se angajează să colaboreze strâns pentru extinderea pe piață”, a declarat Octavio Barbosa, vicepreședinte executiv al SYNNEX Westcon-Comstor pentru America Latină.

Barbosa a subliniat că acest parteneriat poziționează integratorii în rolul central-cheie în dezvoltarea zilnică a afacerilor, oferindu-le acces la:
• Switch-uri, routere, echipamente wireless dezvoltate la cele mai înalte standarde din industrie, pentru implementare rapidă și eficientă.
• Suport pentru acoperirea cererilor clienților, respectând și încurajând canalul de distribuție.
• Garanție și suport post-vânzare din partea liderilor de piață.

În plus, SYNNEX Westcon și Allied Telesis vor asigura distribuitorilor cursuri gratuite, certificări internaționale, planuri de marketing împreună cu reduceri, seminarii web și evenimente exclusive.