Business — November 2, 2021 at 9:41 am

Primul partener DRUID din Africa de Sud

by

DruidDRUID, lider global specializat în tehnologie pentru automatizare și aplicații conversaționale, și Tangent Solutions, o companie de software și tehnologii de ultimă generație, anunță noul parteneriat strategic, ce le va permite celor de la Tangent Solutions să propună servicii noi de automatizare portofoliului de clienți, prin construirea și implementarea rapidă a asistenților virtuali inteligenți și a aplicațiilor de automatizare conversațională.

Parteneriatul include și certificarea suplimentară a dezvoltatorilor Tangent în cadrul programului de training DRUID, creat special pentru a spori competențele utilizatorilor în dezvoltarea de aplicații pentru automatizare conversațională. Această nouă inițiativă va oferi companiei Tangent Solutions, care face parte din rețeaua de parteneri UiPath și USN, posibilitatea de a furniza servicii de tip „hyper-automation”, pentru a transforma procese de afaceri, pentru a modifica modul în care interacționează cu clienții și pentru a reduce costurile și crește productivitatea organizațiilor.

DRUID oferă un mod intuitiv și natural de interacțiune între oameni și sisteme software, indiferent de canalul de comunicare folosit, și o rețea globală de parteneri strategici ce asigură un timp scurt de implementare și recuperare a investiției. Tehnologia DRUID permite dezvoltarea rapidă de asistenți virtuali inteligenți care oferă răspunsuri în 48 de limbi cu ajutorul unui motor proprietar de procesare a limbajului natural (NLP). Prin integrarea unică cu UiPath ce permite comunicarea asincronă, DRUID aduce capacități de conversație inovative roboților RPA, fapt ce simplifică automatizarea și urmărirea proceselor de afaceri prin comenzi date de către utilizatori prin mesaje text sau voce, pe canale de comunicare precum WhatsApp, Faceook Messenger, Microsoft Teams, Slack, WeChat, și aplicații sau pagini web. DRUID este una din puținele soluții globale care poate fi implementată pe cele mai securizate infrastructuri cloud sau poate rula în întregime pe infrastructura clientului, fără ca terțe părți să poată accesa datele sensibile.

„Parteneriatul cu Tangent Solutions ilustrează pe deplin creșterea accelerată a ecosistemului global de parteneri al companiei  noastre. DRUID și Tangent Solutions împărtășesc o cultură axată pe inovație, oameni, comunități și pe clienții pe care îi servim. Suntem într-o poziție unică pentru a face cunoscute tehnologiile conversaționale în întreaga lume, oferind în același timp valoare adăugată pentru partenerii noștri”, spune Simona Hurjui, Alliances and Channels Partner Enablement Lead, DRUID.

„DRUID, alături de soluțiile noastre de automatizare, creează premisele pentru o nouă paradigmă a experienței clienților, indiferent de canalul folosit, prin comunicare text sau voce”, spune Glen Ansell, Intelligent Automation Practice Lead la Tangent Solutions. „Platforma DRUID, prin multitudinea de funcționalități, oferă o experiență superioară utilizatorilor, îmbunătățind calitatea și modul în care interacționează clienții noștri.”