Internet/Telecom — November 3, 2021 at 5:35 pm

Mi Vacuum Mop Essential, Mi Smart Band 6 și accesoriile pentru telefoane, la cele mai bune prețuri din România

by

Xiaomi, lider global în tehnologie, dă startul reducerilor de Black Friday 2021 în România și anunță prețuri imbatabile pentru două dintre cele mai populare produse din gamele ecosistem și wearable. Aspiratorul robot – Mi Vacuum Mop Essential și brățara de fitness – Mi Smart Band 6 beneficiază de reduceri consistente în rețeaua magazinelor Altex și Media Galaxy, parteneri oficiali Xiaomi în România.

Mi Vacuum Mop Essential asigură curățarea eficientă a locuințelor și acoperă suprafețe de până la 90 m2 cu o singură încărcare. Are o putere de aspirare de 2200Pa și poate fi controlat ușor prin intermediul aplicației Mi Home. Prin cele patru moduri de funcționare (silențios, normal, mediu și turbo), rezervorul de apă cu trei opțiuni de reglare, sistemele inteligente de deplasare și filtrare, dar și dimensiunile reduse, Mi Vacuum Mop Essential îndepărtează cu ușurință orice tip de murdărie.

10Până pe 24 noiembrie, Mi Vacuum Mop Essential poate fi achiziționat la prețul de 496,73 lei din rețeaua magazinelor Altex și Media Galaxy, în limita stocului disponibil.

Xiaomi le-a pregătit o surpriză și utilizatorilor care vor să fie cu un pas în față în adoptarea unui stil de viață activ. Mi Smart Band 6, brățara de fitness dezvoltată pe strategia Smartphone x AIoT, ultima versiune a celui mai bine vândut produs din gama wearable, atât în China, cât și în piețele globale, beneficiază de o reducere de 24% în rețeaua de magazine Altex și Media Galaxy.

Mi Smart Band 6 a primit un upgrade important al ecranului, care este acum AMOLED și are o dimensiune de 1.56’’, cu o formă unică, adaptată perfect pentru alergare. De asemenea, oferă de două ori mai multe opțiuni pentru fitness și are nu mai puțin de 30 de tipuri de exerciții.

Mi Smart Band 6_15Mi Smart Band 6 oferă și informații prețioase despre sănătate. Măsoară nivelul de oxigen din sânge (SpO2), monitorizează exact ritmul cardiac, dar și ciclurile de somn, inclusiv cele de tip REM, sau calitatea respirației din timpul somnului. Produsul are atât o funcție de monitorizare a nivelului de stres, cât și o funcție prin care utilizatorii sunt învățați să își regleze respirația, acoperind astfel toate detaliile legate de sănătate și stil de viață.

În perioada reducerilor de Black Friday 2021, Mi Smart Band 6 poate fi achiziționată la prețul de 117,70 lei în rețeaua magazinelor Altex și Media Galaxy, în limita stocului disponibil.

În oferta celor doi parteneri autorizați Xiaomi din România, până pe 24 noiembrie, și accesoriile pentru telefoane, precum încărcătoarele și cablurile de date, beneficiază de discounturi de până la 70%.

Xiaomi le pregătește fanilor și utilizatorilor din România și alte surprize pentru Black Friday 2021. Vom reveni cu mai multe detalii în curând.