Business — November 3, 2021 at 7:00 pm

Vertiv finalizează achiziția E&I Engineering Ireland Limited și a afiliatului său, Powerbar Gulf LLC

by

iStock_000000833867Medium1Vertiv Holdings Co (“Vertiv”) (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a anunțat astăzi că Vertiv Holdings Ireland DAC, o companie privată pe acțiuni înregistrată în Irlanda („Cumpăratorul irlandez”), Vertiv International Holding Corporation, o corporație din Ohio („Cumpărătorul din SUA” împreună cu Cumpărătorul irlandez, „Cumpărătorii” și fiecare un „Cumpărător”) și Vertiv au finalizat cu succes achiziția anunțată anterior a E&I Engineering Ireland Limited, o companie privată pe acțiuni înregistrată în Irlanda și afiliatul acesteia, Powerbar Gulf LLC, o investiție străină directă, o societate cu răspundere limitată care nu este situată în zona liberă înregistrată în Zona Economică Ras Al Khaimah-Guvernul Ras Al Khaimah (colectiv „E&I”).

„Suntem încântați să urăm bun venit echipei E&I în cadrul Vertiv,” a declarat Rob Johnson, directorul executiv al Vertiv. „De-a lungul acestui proces, am afirmat constant că impresionanta echipă E&I este extrem de talentată și de capabilă. Această achiziție este un exemplu real a două companii care se unesc pentru a-și amplifica capacitatea colectivă de a crea valoare pentru clienți, angajați și acționari.”

Philip O’Doherty, fondatorul E&I, care va rămâne la Vertiv, a spus: „Aceasta este o oportunitate grozavă pentru clienții și angajații E&I. Unificarea a două afaceri complementare, cu reputație pe piață, pentru a înființa o organizație globală respectată, orientată spre rezultate, care poate oferi infrastructură digitală critică și soluții de continuitate în țări din întreaga lume, nu părea posibilă când am înființat E&I în urmă cu 35 de ani. Cu toate acestea, astăzi, prin unificarea oficială a Vertiv și E&I, acest lucru a devenit realitate.”

Acest comunicat de presă nu constituie o ofertă de vânzare sau solicitarea unei oferte de cumpărare a valorilor mobiliare în orice jurisdicție în care o astfel de ofertă, solicitare sau vânzare ar fi ilegală.