MANAGEMENT — November 9, 2021 at 1:18 pm

Vertiv o numește pe Birgit Jackson în funcția de Director al Diviziei Integrated Racks and IT Solutions pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa

by

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, o numește pe Birgit Jackson în funcția de Director al Diviziei Integrated Racks and IT Solutions pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA).

Birgit-JacksonJackson va fi responsabilă de coordonarea echipei care elaborează strategiile Vertiv de dezvoltare și menținere a poziției de lider pe piața distribuitorilor IT și îi va raporta lui Giordano Albertazzi, EMEA President and Global Channel Leader. Birgit Jackson îl înlocuiește pe Alex Pope, care a fost promovat recent în funcția de Global Vice President for Edge Systems.

Birgit Jackson se alătură echipei Vertiv având o experiență de peste 20 de ani în managementul produselor la nivel global, activitate în care a creat linii de producție, poziționare și structura prețurilor, a dirijat strategii de vânzare pentru zona europeană și condus inițiative de comunicare și marketing.

„E o perioadă fantastică în care să te alături echipei Vertiv”, declară Albertazzi. „Vedem o creștere a numărului de parteneri distribuitori în zona EMEA, iar în 2021 am lansat peste 20 de produse noi care au fost aduse pe piață prin lanțul nostru de distribuție. Atragerea a tot ce este mai bun în afacere este vitală pentru a ne susține dezvoltarea. Prin ampla sa experiență în leadership strategic și decizional, la care se adaugă experiența vastă în managementul de produs, e clar că Brigit aparține acestei categorii.”

„Trăim vremuri în care transformarea digitală este la cote maxime,” declară Jackson. „Infrastructura critică are acum un statut de utilitate și sunt de-a dreptul entuziasmată să mă alătur unei companii care este în fruntea elaborării și implementării soluțiilor IT care vor susține lumea digitală. Mă bucur că voi putea să ajut clienții să integreze și utilizeze gama largă de produse Vertiv și că, de asemenea, mă voi putea concentra pe prioritățile strategice ale companiei, cum este cea de creștere a portofoliului deja impresionant de edge computing”.

În ultimii câțiva ani, Vertiv a investit din ce în ce mai mult în relația distribuitorilor săi IT cu piața, începând cu lansarea variantei îmbunătățite a Programului de Parteneri Vertiv (VPP) în 2019 și continuând cu dezvoltarea progresivă a unei noi serii de produse ce include micro centrul de date plug-and-play Vertiv™ VRC-S și sisteme mono-fazate extrem de eficiente de putere neîntreruptibilă (UPS) cum este Vertiv™ Edge Lithium-Ion. În martie 2021, Vertiv a anunțat investiții în personal, instrumente, programe și un nou sistem global de Management al Relației cu Partenerii (PRM) care urmărește să faciliteze interacțiunea și să crească profitabilitatea partenerilor. De asemenea, Vertiv a condus cercetări extinse pentru a defini modele standard în implementarea infrastructurii edge computing, ajutând astfel afacerile să reducă costul și timpul de implementare.

Pentru a-i asculta pe Albertazzi, Jackson și alți lideri din industrie vorbind despre ultimele trenduri din piața distribuției în 2022 și pe mai departe, participați la Vertiv EMEA Annual Channel Summit & Awards, “Keep IT Running”, miercuri, 17 noiembrie 2021, 11:30-15:00.

Pentru mai multe informații și ultimele noutăți de la Vertiv, vizitați Vertiv.com.