EDUCATIE / JOB — November 16, 2021 at 4:14 pm

Mountainland Technical College și Allied Telesis își unesc forțele

by

Allied Telesis, lider global în soluții de conectivitate și instrumente inteligente de rețea, a încheiat un parteneriat cu Mountainland Technical College din Utah, SUA, pentru a oferi studenților la cursurile de Tehnologia Informației utilizarea echipamentelor de înaltă tehnologie, de mare putere. Printr-o relație care include echipamente donate și servicii cloud, studenții MTECH din regiunea muntoasă vor lucra cu aceleași tehnologii inovatoare utilizate atât în sectorul public, cât și în cel privat.

ati1„Suntem recunoscători pentru donația semnificativă din partea Allied Telesis”, a declarat Joseph Demma, vicepreședinte MTECH. „Portofoliul de soluții de rețea fiabile și ușor de utilizat al Allied Telesis le permite studenților noștri, care învață deja de la cei mai buni instructori, să folosească și cele mai bune echipamente.”

„Sprijinul pentru succesul studenților nu este doar o idee care sună bine”, a adăugat Nathan Nash, vicepreședinte Allied Telesis. „Este în mână cu filosofia noastră de a ajuta instituțiile să-și mențină avantajul competitiv cu instrumente inovatoare și adaptabile. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu studenții MTECH în timp ce își perfecționează abilitățile cu tehnologiile din lumea reală.”

Odată cu donarea de echipamente și acces la cloud, studenții MTECH au acces instantaneu la echipamentele pe care le vor folosi în domeniu pentru a câștiga experiență pentru a fi competitivi într-o economie globală.