Data Center — November 16, 2021 at 12:25 pm

Fujitsu accelerează perspectivele de business cu servere super performante de nouă generație

by

În luna Iunie 2020, Fujitsu a lansat noul server PRIMERGY RX4770 M6, o componentă de infrastructură IT care accelerează transformarea digitală bazată pe date, împingând performanțele la ce cel mai înalt nivel de până acum.

Fujitsu-3Serverul FUJITSU PRIMERGY RX4770 M6 este complet regândit pentru a maximiza cele mai noi caracteristici ale procesoarelor Intel Xeon Scalable de generația a 3-a cu Accelerare AI integrată prin Intel Deep Learning Boost. Procesoarele sunt optimizate cu cea mai rapidă memorie RAM disponibilă- tehnologia de memorie persistentă Intel Optane din Seria 200.

Performanță nemaiîntâlnită pentru volume mari de lucru în procesare de date, analiză și virtualizare, care sigură transformarea accelerată a business-ului datorită memoriei rapide, rentabile și de capacitate mare, cu până la 48 de module DIMM.

Spațiul ocupat este mai mic, ajutând organizațiile să micșoreze centrele de date din locație.

Schimbările aduc un avânt suplimentar procedurilor de lucru de nivel enterprise cum ar fi mașinile virtuale foarte mari – utilizate ca piatră de temelie în orice mediu digital – întrucât Fujitsu a dublat conectivitatea serverelor din generația nouă cu 6 Intel Ultra Path Interconnect (UPI).

Noul design de carcasă flexibilă a serverului suportă până la 24 de unități de stocare 2.5” SAS/SATA/NVME. Extensibilitatea încorporată pentru cerințele viitoare ale afacerii și lățimea de bandă suplimentară de intrare / ieșire este asigurată datorită unui număr de 11 sloturi de expansiune PCIe 3.0 și a unui controler LAN dinamic (DynamicLoM) cu interfețe OCP 3.0.

PRIMERGY RX4770 M6 suportă de asemenea și două module GPGPU cu lățime dublă pentru procese deep-learning.

Administrare ușoară și rentabilă a serverului și management de la distanță a ciclului de viață prin noul Remote Management Controller (iRMC S5) integrat, în timp ce Fujitsu Software Infrastructure Manager (ISM) asigură controlul centralizat într-o singură interfață  pentru întreaga infrastructură a centrului de date: incluzând servere, stocare, rețelistică, alimentare și răcire.

Serverele PRIMERGY RX4770 M6 sunt disponibile pentru comenzi începând cu anul 2021.

Serverele Fujitsu Primergy sunt distribuite de Lasting Systems, Ingram Micro și Alef Distribution.