Business — November 16, 2021 at 10:47 am

Rezultatele financiare Vodafone Romania pentru trimestrul încheiat la 30 septembrie 2021

by

Vodafone România anunță principalii indicatori de performanță financiară pentru trimestrul încheiat la 30 septembrie 2021, potrivit rezultatelor raportate astăzi de Vodafone Group Plc. Veniturile din servicii au fost de 196,6 milioane de euro și continuă să fie stabile pe evoluția trimestrială.

În comparație cu aceeași perioadă a anului trecut, veniturile din servicii au înregistrat o creștere cu 0,9%. Iar la finalul lunii septembrie 2021, baza de clienți a Vodafone România a ajuns la 11,4 milioane.

FOTO Achilleas Kanaris_CEO Vodafone Romania„Digitalizarea este acum mai mult ca oricând în mintea tuturor și întreaga lume se concentrează pe identificarea și dezvoltarea de soluții care să ne ajute pe toți să ne continuăm activitatea în parametrii normali în ciuda vremurilor tulburi prin care trecem cu toții. Iar noi, la Vodafone, am făcut exact asta, ne-am concentrat pe nevoile specifice pe care clienții noștri și societatea le-au avut în acest timp și am decis să facem un pas îndrăzneț și să ne schimbăm modelul de business. Trecem acum printr-un proces de transformare, evoluând de la o companie de telecomunicații la un furnizor de servicii digitale și de comunicații electronice de nouă generație. Perioada pe care o traversăm la nivel mondial a accelerat și mai mult adoptarea de noi tehnologii, iar pentru domeniile educație și sănătate a fost esențial să primească suport. Pentru a fi pregătiți pentru cererea continuă de noi soluții care să susțină aceste segmente, precum și altele relevante pentru clienții noștri, am decis să ne mărim echipa internă de IT, astfel că până la sfârșitul anului ne-am propus să găsim 100 de experți în domeniu care să ni se alăture. Mai mult, am investit pe tot parcursul anului în infrastructura noastră mobilă și fixă pentru a susține traficul mare de date înregistrat de la debutul pandemiei și pentru a asigura conexiuni stabile pentru clienții noștri. Și suntem extrem de fericiți că aceste investiții au rezultate vizibile: recent rețeaua noastră 5G a fost desemnată cea mai fiabilă rețea de date din România și am primit certificarea pentru cea mai bună experiență de utilizare de internet fix de la auditorului independent german umlaut. Pentru perioada următoare, ne dorim să continuăm creșterea portofoliului nostru de soluții IoT, e-health, smart agriculture sau e-education și investițiile în infrastructură pentru a susține nevoile clienților noștri”, a declarat Achilleas Kanaris, CEO Vodafone România.