Foto-Video-Audio — November 19, 2021 at 1:08 pm

TCL câștigă două premii la CES® 2022 Innovation Awards

by

TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, anunță, în premieră, că două din produsele companiei au fost declarate câștigătoare ale premiilor CES® 2022 Innovation Awards. Astfel, seria X9 (X925 PRO) 8K OD Zero Mini LED TV a câștigat prestigiosul premiu Best of Innovation, iar Sweeva 6500, aspiratorul robot, a câștigat premiul Innovation Awards honoree.

TCL câștigă două premii la CES® 2022 Innovation Awards„Este o onoare deosebită pentru TCL ca două din produsele noastre să fie desemnate câștigătoare ale premiilor CES® 2022 Innovation Awards. Pe această cale, le mulțumim mult celor de la Consumer Technology Association (CTA)® pentru această recunoaștere. Această distincție este, pe de o parte, încă o dovadă a efortului nostru continuu de a depăși granițele inovației pentru a aduce pe piață excelența, iar, pe de altă parte, reflectă dorința noastră de a stârni imaginația și de a fi o sursă de inspirație pentru toată lumea. Ca-ntotdeauna, rămânem dedicați utilizatorilor noștri, propunându-ne să le oferim cea mai bună tehnologie posibilă pentru momente de neuitat. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim și fizic la CES 2022 în luna ianuarie”, a declarat Shaoyong Zhang, CEO al TCL Electronics.

X9 (X925 PRO) este primul televizor care dispune de cea mai recentă generație de iluminare de fundal Mini LED TCL, tehnologia de afișare OD Zero™. Televizorul Mini LED de 85 de inchi oferă performanțe incredibile ca imagine, claritate, contrast și luminozitate deosebite, vine cu un design ultra-subțire și oferă capacitați de sunet cu adevărat captivante, ca și cum te-ai afla într-o sală de cinema. În plus, totul este ușor de utilizat și personalizat în funcție de preferințe și nevoi prin experiența Google TV™.

TCL X9 (X925 PRO) are o rezoluție excepțională de afișare, de 8K, cu peste 33 de milioane de pixeli, care este de patru ori mai clară decât televizoarele 4K, ceea ce face ca experiența de vizionare să fie extraordinar de precisă. Pe lângă performanța impresionantă a afișajului, TCL X9 (X925 PRO) oferă o experiență audio aparte prin tehnologia de sunet de la Onkyo combinată cu procesarea audio premium Dolby Atmos® 3D, astfel încât vei simți o legătură mult mai puternică față de personajele preferate din filmele și serialele pe care le urmărești cu sufletul la gură.

Excelența este motto-ul TCL, iar aspiratorul robot Sweeva 6500, laureatul CES Innovation Awards honoree, este produsul de top al companiei din această gamă. Este echipat cu un compartiment de praf cu auto-golire și cel mai recent sistem de navigație LDS pentru a oferi cea mai bună experiență de curățare a locuinței. Folosește tehnologia de navigare LiDAR pentru a vă mapa întreaga casă și pentru a curăța în rânduri strânse, asigurându-se că nu ratează niciun loc murdar. În plus, datorită tehnologiei UVC LED sterilizează podeaua în timp ce mătură, ucigând bacteriile și virușii, adăugând un scut de protecție întregii locuințe. Utilizatorii pot avea un control total al aspiratorului de la distanță prin aplicațiile TCL Home App, Amazon Alexa și Google Assistant. Prin intermediul aplicației TCL Home App, utilizatorii pot crea, de asemenea, o hartă de curățare personalizată a casei lor și pot configura cu ușurință un plan specific de aspirare. Hărțile multiple pot fi memorate pentru o curățare mai ușoară în viitor.

Inovațiile prezentate fac parte din strategia AI x IoT a TCL, realizate sub deviza #ExperienceMore, prin care TCL prezintă cele mai noi echipamente dotate cu inteligență artificială (AI) și dispozitive de zi cu zi, dotate cu senzori (IoT,) într-o gamă largă și impresionantă de oferte.