COMUNICATE — November 23, 2021 at 4:17 pm

Altex sponsorizează Primăria Câmpina cu măști și tablete ȋn valoare de aproape 85.000 de euro

by

Altex_donatie_CampinaAltex România sponsorizează Primăria Municipiului Câmpina cu tablete performante și măști de protecție ridicată, ȋn valoare de aproape 85.000 de euro. Beneficiari vor fi elevii școlilor din localitate.

,,Ȋn numele comunității câmpinene, aș vrea să mulțumesc companiei Altex pentru donațiile făcute. Tabletele oferite vor ajunge la copiii din clasele I-IV de la școlile din municipiul nostru, copii care provin din familii vulnerabile și pe care, împreună cu Altex, dorim să-i sprijinim în procesul educațional, fie că se desfășoară fizic, fie online.
De asemenea, cele 50.000 de măști de protecție vor fi împărțite elevilor din ciclul primar și ciclul gimnazial de la toate școlile din localitate. Ne bucurăm că eforturile administrației locale, în această perioadă marcată de pandemia de coronavirus, sunt sprijinite de Altex și am certitudinea că, astfel, acționând împreună, uniți, vom reuși să trecem cu bine peste pandemie”, declară primarul Municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu.

Altex_Donatie_Campina_tableteAltex sponsorizează Primăria Câmpina cu 50.000 măști de protecție și 138 de tablete performante.

,, Credem că vremurile grele pentru o societate pot fi depășite doar prin solidaritate și prin unirea eforturilor tuturor – populație, instituții publice, companii private. De când a ȋnceput pandemia, grupul Altex a fost și mai activ ȋn ceea ce privește donațiile, ȋn special ȋn sistemul de ȋnvățământ, greu ȋncercat ȋn această perioadă
Educația este unul dintre pilonii de bază ai societății, iar Altex a susținut constant, ȋncă de anul trecut, că trebuie să găsim soluții pentru ca elevii să fie cât mai puțin afectați de pandemie. Am răspuns tuturor solicitărilor și ne-am oferit să ajutăm acolo unde am putut, astfel ȋncât cei mici să poată participa, ȋn siguranță, la ore sau să aibă acces la tehnologie, pentru școala online”, afirmă Carmen Căpitănescu, Marketing Manager Altex România.

Fundația Altex, ȋnființată de retailer ȋn 2020, a ȋncheiat, la ȋnceputul anului curent, un protocol de colaborare cu Ministerul Educației și Cercetării privind sprijinirea unităților de învățământ, în vederea desfășurării activității școlare în condiții de siguranță. Peste un milion de măști și 32.000 de costume de protecție au fost donate ȋn baza acestui protocol, către școli și licee din toată țara.