Networking — November 23, 2021 at 1:03 pm

Schneider Electric prezintă o nouă generație de întreruptoare automate – ComPacT NSX & NSXm

by

Schneider Electric, lider în transformarea digitală a managementului și automatizării energiei, prezintă gama ComPacT NSX & NSXm, o nouă generație de întreruptoare automate care îmbină caracteristicile digitale performante și de conectivitate, asigurând un nivel optim de eficiență în ceea ce privește întreținerea și instalarea. Această gamă oferă protecție fiabilă împotriva pericolelor electrice, potrivită pentru a fi utilizată chiar și în cele mai dure medii.

Schneider Electric prezinta o noua generatie de intreruptoare automate - ComPacT NSX & NSXmÎntreruptoarele ComPacT NSX se diferențiază printr-un nou design, multifuncțional. Printre caracteristicile de bază este evidențiată introducerea unei plăci frontale semitransparente, având scopul de a permite identificarea rapidă a accesoriilor întreruptorului, dacă acestea sunt în funcțiune sau poziționate corect. De asemenea, noul comutator ergonomic asigură operarea manuală mai ușoară și mai eficientă a întreruptorului.

Caracteristicile performante de conectivitate îmbunătățesc instalarea, întreținerea și modernizarea întreruptoarelor din gama ComPacT. Pentru a permite eficiență operațională și energetică, este introdus noul contact auxiliar wireless care minimizează timpul total de cablare, asigură comunicație locală și de la distanță, cu pre-alarme și alarme de declanșare.

Având aceleasi formă și dimensiune precum echipamentele precedente, este permisă adaptarea ulterioară a întreruptoarelor deja utilizate și oferă clienților opțiunea de extindere si modernizare, într-un mod eficient.

Totodată, această nouă gamă de întreruptoare este dotată cu protecție diferențială integrată în Micrologic pentru evitarea electrocutării în instalațiile electrice. Pentru a susține durata de viață a acestor instalații, tehnologia de rupere Roto-activă este o nouă inovație inclusă, ce permite limitarea efectivă a curentului de defect.

Echipamentele din noua gamă dispun de conectori EverLink, o metodă inovatoare de conectare a cablurilor, cu tehnologie brevetată de compensare a fluajului (deformarea lentă a materialului din cauza încălzirii), integrată direct în bornele de conexiuni, oferind o conexiune a cablurilor fiabilă și durabilă.