Retail / Horeca — November 24, 2021 at 12:39 pm

Credex IFN lansează, în premieră, servicii de finanțare destinate IMM-urilor

by

credex ifn_IMM_1250x833 pxCredex IFN, principalul partener de creditare al rețelei Altex, lansează, ȋn premieră, servicii de finanțare destinate IMM-urilor. Companiile pot primi credite rapide, între 5.000 și 500.000 lei, pentru achiziționarea de echipamente IT&Telecom, aparatură electronică și electrocasnică, de la comercianții parteneri Altex și Media Galaxy.

Traian Baicu - Director General Credex IFN„Introducerea soluțiilor financiare pentru persoane juridice, ȋn portofoliul Credex, a apărut dintr-o nevoie a clienților. Puțini retaileri facilitează plata în rate pentru companii, în prezent. Estimăm că aproximativ 20% din valoarea totală a creditelor pe care le vom acorda, anul viitor, vor merge către IMM-uri”, declară Traian Baicu, Director General Credex IFN.

Procesul de aprobare al unui credit este unul rapid, de maximum 24 de ore, iar companiile au nevoie de puține documente pentru dosarul de analiză.
CREDExpress, linia de produse financiare destinată companiilor mici și mijlocii, include CREDExpress Invest – credit pentru achiziția de bunuri în rate de la comercianții parteneri și CREDExpress Revolving – credit pentru achiziția de mărfuri cu plată la un termen de la livrare.

Astfel, ȋntreaga gamă de zeci de mii de produse disponibile în magazinele Altex și Media Galaxy pot fi achiziționate de acum și de persoanele juridice, cu plata la un termen stabilit sau în rate, în limita sumei aprobate. Companiile interesate au la dispoziție formularul online de solicitare de pe site-ul Credex, în secțiunea dedicată persoanelor juridice sau pot intra în legătură cu ofițerii Credex din cele 125 de magazine Altex și Media Galaxy.

„Este primă dată când oferim, în cadrul magazinelor Altex și Media Galaxy, finanțare pentru persoane juridice, prin partenerul nostru principal de finanțare Credex. Suntem liderul pieței de electro-IT și suntem convinși că multe dintre produsele noastre sunt de interes și pentru această categorie de clienți”, declară Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

Finanțarea companiilor va fi disponibilă, pe viitor, și pentru alți retaileri care vor dori să ofere aceste servicii financiare clienților persoane juridice.