Securitate — November 26, 2021 at 3:08 pm

Protejarea Infrastructurii Critice cu ajutorul soluției Metadefender de la OPSWAT

by

Cyber-atacurile au devenit din ce în ce mai sofisticate. Amenințările cibernetice evoluează neîncetat și sunt construite să se sustragă protecției anti-malware tradiționale bazate atât pe semnătură cât și pe comportament. În zilele noastre, infrastructura IT și OT are nevoie de o prevenție avansată, pe mai multe niveluri, pentru a învinge atacurile de tip Zero-Day, malware și APT (Advanced Persistent Threat).

MetaDefender_tthreat_intelligenceMetaDefender Core vă permite să integrați capabilități avansate de prevenire și de detecție a atacurilor de tip malware în soluțiile și infrastructura IT, pentru o mai bună gestionare a vectorilor de atac comuni: securizarea portalurilor web împotriva atacurilor de tip malicious file upload, augmentarea produselor de securitate cibernetică și dezvoltarea propriilor sisteme de analiză anti-malware.

Detectează, Analizează și Elimină Atacurile de tip Malware și Zero-day
• Scanează rapid toate fișierele cu top 30+ motoare antivirus și detectează peste 99% din malware-ul cunoscut.
• Sanitizează în mod recursiv peste 100 de tipuri de fișiere cu tehnologia de top Deep CDR și înlătură 100% din potențialele amenințări.
• Înlătură, redactează sau marchează datele sensibile în fișiere înainte ca acestea să intre sau să părăsească rețeaua dvs.
• Descoperă vulnerabilități în software-ul de instalare al programelor, în codurile binare sau în aplicații înainte ca acestea să fie instalate și blochează orice breșă de securitate

  • Monitorizează și securizează tot volumul de muncă în timp real, atât prin intermediul unei console de management cât și printr-un panou de comandă interactiv.
  • Rapoartele automatizate și acționabile identifică riscurile asociate utilizatorilor și serviciilor în vederea unor acțiuni rapide de remediere.
  • Configurați regulile fluxului de lucru și cele de analiză în funcție de utilizator, a sursei și a tipului de fișier pentru a vă întruni cerințele specifice de securitate.

Caracteristici și Beneficii ale soluției MetaDefender Core

Prevenire atât împotriva atacurilor de tip Zero-Day cât și a malware-ului avansat evaziv
Tehnologia MetaDefender Deep Content Disarm and Reconstruction (Deep CDR) protejează atât împotriva amenințărilor cunoscute cât și necunoscute ce sunt purtate de fișiere prin sanitizarea și reconstruirea acestora. Orice posibile amenințări încorporate sunt neutralizate, menținând în același timp capacitatea de utilizare deplină cu conținut sigur.
Reconstruiți peste 100 de tipuri de fișiere comune, fiind disponibile sute de opțiuni de reconstrucție a fișierelor.

Obțineți o acuratețe de detectare a amenințărilor de peste 99%
Tehnologia MetaDefender Multiscanning folosește peste 30 de motoare anti-malware de top și detectează în mod proactiv peste 99% din malware folosind semnături, euristică și machine learning. Acest lucru îmbunătățește semnificativ detectarea amenințărilor cunoscute și oferă protecție timpurie împotriva focarelor de tip malware.

Preveniți încălcărea atât a securității datelor cât și a reglementarilor de conformitate
MetaDefender Proactive Data Loss Prevention (Proactive DLP)  ajută companiile să împiedice informațiile sensibile și confidențiale din fișiere să părăsească sistemele companiei prin verificarea conținutului fișierelor înainte ca acestea să fie transferate. Acest proces ajută compania să îndeplinească cerințele HIPAA, PCI-DSS, GDPR.
MetaDefender Proactive DLP acceptă o gamă largă de fișiere, inclusiv Microsoft Office, PDF, CSV, HTML precum și imagini.

Detecteză vulnerabilitățile aplicației și fișierelor
Tehnologia MetaDefender File-Based Vulnerability Assessment scanează și analizează  codurile binare și software-ul de instalare al programelor în vederea detectării de vulnerabilități cunoscute ale aplicațiilor înainte ca acestea să fie executate pe dispozitive teminale, inclusiv pe dispozitive de tip IoT.
Acest aspect le oferă administratorilor IT abilitatea să:
• Verifice dacă anumite tipuri de software prezintă vulnerabilități cunoscute înainte de a le instala
• Scaneze sistemele pentru tipuri de vulnerabilități cunoscute atunci când dispozitivele nu sunt folosite
• Examineze rapid aplicațiile care rulează și librăriile lor încărcate pentru vulnerabilități

Pentru mai multe informații, specialiștii ProVision vă stau la dispoziție.

ProVision este distribuitor autorizat OPSWAT în România.
www.provision.ro
itsecurity@provision.ro

Logo-01