Evenimente — November 27, 2021 at 6:45 pm

Hour Of Code: alfabetizare digitală timpurie

by

Hour Of Code este cel mai mare eveniment de educație din istorie și își propune să ofere tuturor, în special elevilor și studenților, o introducere de o oră în tehnologie și programare.

hoc_cse_socialAcest eveniment gratuit este preferatul copiilor, mai exact este iubit de peste 2.000.000 de copii din România.

Iar acum, când tehnologia este peste tot dar educația nu poate ține pasul cu nevoile reale din piață, acest eveniment este mai necesar ca niciodată.

Activitățile Hour of Code sunt distractive, intuitive și pot fi prezentate cu ușurință elevilor de toate vârstele!

Te invităm la marele eveniment Hour of Code, organizat anual în România de către Adfaber, fie că ești profesor, elev, părinte sau reprezinți o companie. Vei încuraja copiii să folosească tehnologia inteligent și să descopere cât de repede pot învăța să creeze mici programe.

DE CE
Toate domeniile de activitate din lume sunt transformate de automatizare, digitalizare și adoptarea metodelor moderne de comunicare și învățare.

Educația în România însă este lăsată la urmă și încă nu poate răspunde cerințelor pieței. Această negare a tehnologiei duce la îngreunarea procesului de predare pentru profesorii care își doresc să aducă elevii în prezent și la copii dezinteresați de metodele vechi de învățare. Hour of Code prezintă o introducere în alfabetizarea digitală și le arată copiilor, practic, cum pot să folosească tehnologia pentru a se dezvolta.

Copiii au nevoie să învețe cum să creeze tehnologie, nu doar să o folosească. Prin alfabetizare digitală timpurie, aceștia vor avea baza de cunoștințe necesare pentru succes în secolul XXI. Evenimentul Hour of Code este o modalitate simplă și distractivă de a le prezenta elevilor informatica și tehnologia. Activitățile din cadrul evenimentului sunt gratuite, distractive, intuitive și pot fi prezentate cu ușurință elevilor de toate vârstele!

Evenimentul are loc între 6 și 12 decembrie.