Business — December 6, 2021 at 2:19 pm

DIGITALL se extinde și face angajări în România

by

DIGITALL is expanding and hiring in Romania 2DIGITALL, compania IT specializată în technologie și consultanță de afaceri, stabilește noi planuri pentru dezvoltare în România, acesta fiind următorul pas în strategia sa de expansiune globală.

DIGITALL caută în prezent să angajeze consultanți, developeri și alte talente din IT, pentru echipa sa din România, urmărind o creștere cu peste 100 de experți până la sfârșitul anului 2022. DIGITALL operează deja la nivel global, având peste 1.400 de angajați și 27 de birouri, cu sediul în 12 țări aflate în Europa și America de Nord.

In România, DIGITALL (fosta companie BULPROS) și-a deschis biroul la Craiova, în 2019, punând bazele unei echipe de aproximativ 20 de experți IT certificați în tehnologii ca : .Net, Java, C++, PHP, JavaScript, Python, Angular, React, SQL, Oracle etc.

După fuziunea a două companii, BULPROS și ec4u, entitatea nou înființată, DIGITALL, și-a stabilit obiectivul strategic de a se extinde în continuare pe piața românească, pentru a-și deservi clienții și partenerii. Alegerea României ca una dintre locațiile DIGITALL, poate fi explicată prin faptul că țara noastră reprezintă una dintre piețele IT cu cea mai rapidă creștere din Europa Centrală și de Est.

În acest sens, Ivaylo Slavov, CEO-ul DIGITALL, afirmă că: „DIGITALL se angajează să devină lider în transformarea digitală și experiența în cloud din Europa. Prin creșterea echipei noastre din România, facem următorul pas logic către atingerea acestui obiectiv. În plus, acest lucru ne va permite să poziționăm DIGITALL ca partener IT preferat în România, în special în zona de tehnologii și competențe Salesforce”.

O ofertă de servicii și produse pentru transformarea digitală și experiență în cloud
DIGITALL oferă companiilor cea mai nouă expertiză pentru transformare digitală și experiență în cloud, utilizând cele mai bune tehnologii ale partenerilor, dar și propriile soluții inovatoare.

Perioada volatilă a ultimilor 2 ani a produs necesitatea unei schimbări totale cu privire la experiența clienților și transformarea prin puterea inteligenței artificiale (AI). Familiarizarea cu dispozitivele IoT (Internet of Things) și utilizarea acestora, precum și mobilitatea datelor, reprezintă pentru DIGITALL factorii importanți în procesul de susținere a companiilor și a modului în care acestea se dezvoltă. Securitatea și conformitatea sistemelor informaționale reprezintă noi provocări pentru companii, atunci când vine vorba de protejarea proactivă a persoanelor și a datelor. De aceea, DIGITALL oferă un portofoliu de produse, soluții, operațiuni și servicii de asistență, precum și expertiză de consultanță pentru a-și ajuta clienții să facă față acestor provocări.

Echipele DIGITALL aduc o expertiză profundă în domenii ca: telecomunicații și utilități, servicii financiare și asigurări, software și tehnologie, retail, logistică, bunuri de larg consum, modă și produse de lux, automobile, producție și construcții, medicină și biologie, logistică și transport.

Căutăm talente pe piața din România
Compania caută deja talente pe piața din România cu obiectivul ambițios de a-și crește echipa cu peste 100 de experți până la sfârșitul anului 2022, având de asemenea, planuri de extindere majoră și pentru următorii ani. DIGITALL România oferă în prezent posturi vacante pentru developeri, consultanți tehnici, consultanți ERP/CRM și ingineri QA Automation. Viitorii angajați pot lucra de la biroul din Craiova sau remote din orice oraș al României.

DIGITALL Office in CraiovaAlin Dobre, Director DIGITALL România, își exprimă motivația : „Craiova este un oraș plin de tinere talente din domeniul IT datorită faptului că aici se află Facultățile de Automatică, Calculatoare și Electronică, dar și Matematică și Informatică din cadrul Universității din Craiova. Acest lucru ne conferă mijloacele necesare pe baza cărora să putem contura si dezvolta echipa în concordanță cu valorile companiei noastre.“

DIGITALL oferă un pachet salarial competitiv care include diverse beneficii, flexibilitate cu posibilitatea de lucru remote și dezvoltare profesională.

Compania a îmbrățișat o abordare în care oamenii sunt considerați a fi în prim-plan, lucru care a dus la decernarea mai multor premii și distincții pentru DIGITALL: ,,Top Family Friendly-Employer’’ , ,,Top Training Conditions and Opportunities for Young Talents’’, ,,Great Place to Work‘’, etc.  Mai mult decât atât, DIGITALL promovează activ conceptul de diversitate la locul de muncă prin campanii ca: ,,Welcome Back to Work‘’, o inițiativă dedicată mamelor ce doresc să-și continue cariera după concediul de maternitate.

Gasește jobul potrivit pentru tine! Descoperă toate oportunitățile de joburi oferite in cadrul DIGITALL România accesând aici.