NEWS — December 6, 2021 at 9:48 am

Managementul identității și accesului în cloud

by

man with-laptop-on-solar-panelsAccesul securizat alimentează succesul în cloud
De la susținerea lucrului de la distanță și a colaborării, până la reducerea costurilor operaționale, obiectivele organizației pentru succesul în cloud sunt mai ușor de atins atunci când are acces fiabil și consistent la resursele din cloud.

Cum ajută SecurID

Disponibilitate ridicată
Indiferent cât de completă ar fi o soluție de gestionare a accesului în cloud, aceasta trebuie să fie fiabilă, conform caracteristicilor – altfel, nu mai contează. Angajamentul SecurID privind fiabilitatea începe cu o disponibilitate de 99,99% și include, de asemenea, tehnologie de interoperabilitate integrată și autentificare „on-prem” cu „failover” – astfel încât să nu apară probleme cu privire la o integrare eșuată sau la căderea internetului care să împiedice autentificarea.

Opțiuni MFA flexibile
Nu există doi utilizatori sau două spații de lucru, nici două organizații, care să fie la fel, așa că este necesară o gamă largă de opțiuni de autentificare în cloud. SecurID oferă un set cuprinzător de opțiuni care simplifică personalizarea autentificării în funcție utilizatorul, riscul dispozitivului și alți factori.

securidConfort și securitate echilibrate
Desigur, accesul securizat este foarte important în autentificarea în cloud, dar o experiență pozitivă și productivă a utilizatorului este la fel de importantă. De aceea, autentificarea SecurID, care are la bază riscul, crește importanța autentificării doar atunci când riscul de acces o justifică. Când informațiile analizate arată că riscul este scăzut, utilizatorii nu au parte de factori multipli de autentificare, care pot deranja.

Soluțiile de autentificare SecurID sunt distributie în România de compania SolvIT Networks.