NEW TECHNOLOGY — December 7, 2021 at 1:05 pm

Liferay – noi funcții care ajută organizațiile să construiască experiențe digitale mult mai rapid

by

Liferay, producător de software care ajută companiile să creeze experiențe digitale web, mobile și dispozitive conectate, a lansat Liferay DXP 7.4. Noua versiune a platformei de experiență digitală continuă să își îmbunătățească capacitățile pentru a ajuta organizațiile să își adapteze rapid canalele digitale la cerințele clienților, dealerilor, partenerilor și angajaților, progresând în același timp în operațiunile de digitalizare.

Liferay„Suntem încântați să oferim capabilități noi și îmbunătățite care permit utilizatorilor tehnici și non-tehnici să lucreze mai inteligent și mai rapid pentru a crea și lansa soluții unice pe platforma Liferay”, a declarat Damian Rochman, VP Product Management la Liferay. „Lansarea Liferay DXP 7.4 reflectă nevoia ca toți utilizatorii care lucrează cu cazuri de utilizare complexe B2B, B2E și B2C pe termen lung, să aibă opțiuni mai accesibile și customizabile pentru soluții digitale.”

Liferay DXP 7.4 își extinde capacitatea de a oferi utilizatorilor funcționalitățile de a crea, gestiona și îmbunătăți experiențe digitale bogate, folosind informații bazate pe date și capabilități low-code/no-code. Pe măsură ce utilizatorii acționează în mod independent, organizațiile se pot concentra pe reducerea costurilor și a efortului necesar pentru lansarea și menținerea experiențelor digitale. Iar echipele IT se vor putea concentra pe digitizare la scară largă, Liferay fiind fundația pentru organizații interconectate.

Cu Liferay, organizațiile pot crea experiențe de cumpărare B2B, pot reduce costurile de asistență pentru clienți, pot unifica sisteme disparate cu capabilități robuste de integrare și pot crește productivitatea angajaților cu ajutorul intraneturilor.

Principalele noi caracteristici:

Experiențe de căutare: Blueprints. Utilizatorii nu ar trebui să se bazeze complet pe echipele IT pentru a ajuta la construirea sau modificarea experiențelor lor digitale. Cu capabilități low-code și no-code, ca Blueprints Liferay DXP 7.4, utilizatorii pot gestiona și crea cu ușurință experiențele de care au nevoie. Cu generatorul de interogări vizuale fără cod Blueprints, parte a noii aplicații Liferay Enterprise Search Experiences, utilizatorii pot modifica comportamentul de căutare implicit al Liferay cu proprii algoritmi (de exemplu, creșterea unui termen, filtrarea rezultatelor, includerea geolocalizării etc.).
Low Code Application Builder. Utilizatorii pot construi propriile aplicații, echipele IT putând să se ocupe de probleme mai complexe și strategice. Utilizatorii pot folosi Liferay Objects pentru a personaliza DXP, care le permite să creeze și să gestioneze obiecte, adăugând câmpuri, aspecte ale obiectelor, relații și să definească domeniul de aplicare pentru fiecare obiect personalizat. Liferay Objects sunt complet integrate cu cadrele Liferay DXP existente, cum ar fi Workflows, Headless și permisiuni.
Chat Connector. Clienții pot comunica cu ușurință cu reprezentanții de vânzări și/sau de asistență prin integrarea chatbot-ului pe 7.4. Liferay furnizează conectori pentru o varietate de furnizori, inclusiv Liveperson.
Audituri de accesibilitate și SEO. Verifică rapid conformitatea unei pagini cu cele mai bune practici pentru performanță, accesibilitate și metadatele motorului de căutare. Utilizatorii vor primi avertismente și sfaturi pentru îmbunătățirea fiecăreia dintre categorii.
Traducerea automată a conținutului Web. Creatorii de conținut pot economisi timp concentrându-se pe adaptarea conținutului web tradus automat, decât să înceapă de la zero.
Integrarea DocuSign. Pentru a eficientiza contractele și fluxurile de lucru, Liferay se integrează cu DocuSign. Acesta permite utilizatorilor să vadă starea documentelor trimise și să descarce formulare semnate, totul în Liferay.

Prin parteneriatul cu Liferay, SolvIT Networks aduce în România, pe lângă unul din cele mai avansate portale din piață și un portofoliu vast cu servicii de înaltă calitate, specializate în implementarea și personalizarea avansată a portalelor pe nevoile clienților.