Evenimente, NEW TECHNOLOGY — December 9, 2021 at 2:36 pm

Augmented World Expo (AWE): lansarea platformei CareAR® Instruct, asistență pentru drone

by

CareAR, o companie de platforme de suport vizual, având la bază realitatea augmentată (AR) și inteligența artificială (AI), care oferă acces în timp real la expertiză pentru clienți, angajați și tehnicieni de teren, a anunțat lansarea CareAR® Instruct, destinată asistenței și suportului pentru drone, precum și achiziția CraftAR.

Compania a făcut aceste anunțuri ca parte a prezenței sale la Augmented World Expo (AWE). Evenimentul a avut loc la Santa Clara Convention Center din Santa Clara, California. CareAR a susținut o demonstrație live a portofoliului său de produse, inclusiv ofertele nou anunțate, prezentarea inovației CareAR Instruct și noua platformă achiziționată CraftAR.

CaptureDebutul CareAR® Instruct
CareAR® Instruct creează și consolidează în mod unic toate tipurile de conținut instrucțional livrat cu un context detaliat, permițând experiențe de auto-rezolvare și auto-servire. Conținutul 2D și 3D nou, dar și cel existent, inclusiv PDF-uri, articole din baza de cunoștințe și videoclipuri sunt prezentate vizual într-o sesiune de instruire personalizată, bazată pe AR. Ca parte a instruirii, manualele sau documentele pe hârtie pot fi convertite din formate fizice în formate digitale sau vizuale. Utilizatorii au posibilitatea de a scana, detecta și crea cu ușurință etichete și de a procesa fluxuri de instrucțiuni AR, pas cu pas, cu suprapuneri vizuale pe obiecte fizice sau digitale. Detectarea vizuală a stării, alimentată de AI, face parte din oferta Instruct, asigurându-se că fiecare pas este efectuat corect și consecvent, permițând rezultate extrem de precise.

CareAR Instruct utilizează Computer Vision, AI/Machine Learning pentru detectarea obiectelor 3D și a pieselor, urmărirea obiectelor și a părților și Natural Language Processing (NLP) pentru căutare inteligentă și descoperirea de conținut.

„Potențialul pieței este uriaș, iar feedback-ul a fost uimitor. Indiferent dacă este utilizat pentru despachetarea, înlocuirea unei piese sau pentru a urma o serie de pași necesari în timpul unei proceduri de instalare sau al unei activități de întreținere, CareAR Instruct oferă atât clienților, cât și tehnicienilor calificați din teren abilități superioare de a rezolva și îndeplini aceste sarcini”, a declarat Chetan Gandhi, Chief Product Officer, CareAR. „CareAR Instruct oferă un instrument intuitiv și puternic care mărește inteligența acelor utilizatori, făcând cunoștințele accesibile instantaneu în momentul în care este nevoie.”

Achiziţia CraftAR
CraftAR oferă un set bogat de capabilități de creare, recunoaștere, gestionare și vizualizare a conținutului AR. CraftAR este una dintre principalele platforme  de recunoaștere a imaginii, fiind concepută pentru a crea, gestiona și oferi experiențe îmbogățite cu AR. SDK-ul CraftAR, API-urile dezvoltate și creatorul de conținut permit o abordare extrem de ușoară pentru a încorpora recunoașterea imaginilor și experiențe AR în aplicații care declanșează o experiență AR captivantă suprapusă peste o imagine sau peste obiecte fizice. Achiziția CraftAR întărește și mai mult capacitățile CareAR de a oferi o vizualizare bogată a experiențelor de servicii, asistență și marketing.

Suport pentru drone
CareAR acceptă acum experiența AR vizuală pentru drone, îmbunătățind și mai mult gama de dispozitive acceptate, de la desktop la drone, inclusiv telefoane mobile, tablete și ochelari inteligenți. Sesiunea de colaborare vizuală AR cu mai multe părți permite participanților să vadă în timp real ceea ce vede drona, oferind posibilitatea de a lua decizii mai informate, inclusiv să știe înainte de a interveni și care este cea mai bună pregătire pentru rezolvarea problemelor care apar pentru prima dată. Asistența pentru drone oferă acces vizual în locații greu accesibile, cum ar fi poduri, turnuri și acoperișuri. Primii respondenți pot beneficia de sprijinul cu drone în situații legate de siguranță. Capacitatea de a colabora vizual cu AR și de a procesa datele de localizare geografică oferă noi niveluri de servicii și suportabilitate. În plus, asistența pentru drone CareAR oferă videoclipuri HD live, captură de conținut de imagini și înregistrări ca un serviciu extins sau asistență pentru fluxurile de lucru.

„CareAR se angajează să ajute la reinventarea experienței de service. Anunțul recent al inovațiilor și achizițiilor noastre consolidează acest angajament ca lider de piață”, a declarat președintele CareAR, Sam Waicberg. „Satisfacția clienților devine mai importantă ca niciodată, deoarece organizațiile se străduiesc să se diferențieze pe piață. Efortul continuu al CareAR de a oferi capabilități de la distanță și de auto-rezolvare, concepute pentru a schimba regulile jocului, prin platforma noastră vizuală AR și AI, ne poziționează în mod unic pentru a genera experiențe și rezultate excepționale pentru clienți, care se află în centrul a ceea ce facem.”

Aflați mai multe despre CareAR® Instruct aici.