Hardware — December 13, 2021 at 4:00 pm

Conectivitate, productivitate și colaborare fără efort cu laptopurile din seria HP EliteBook 800 G8 de la ELKO

by

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, aduce laptopurile din seria HP EliteBook 800 G8 în atenția celor care folosesc lucrul de la distanță. Bazându-se pe puterea procesoarelor Intel® Core™ Generația a 11-a, pe designul avangardist ce le face ultra-subțiri și ușoare și pe elemente de securitate avansate, laptopurile din seria HP EliteBook 800 G8 devin instrumente esențiale pentru angajații companiilor care doresc să se concentreze pe creșterea afacerii, depășind problemele de funcționare colaborativă a echipei.

ELKO_createProdusele se califică în programul dedicat partenerilor Intel® Partner Alliance – un nou program conceput pentru a ajuta partenerii să ofere servicii și soluții inovatoare, centrate pe date. Construit în jurul unui număr de roluri, programul este conceput pentru a satisface nevoile afacerii partenerilor, oferind un set personalizat de avantaje, inclusiv materiale de marketing gratuite și cursuri de formare. Astfel prin înregistrarea până la data de 31 decembrie 2021 se pot câștiga puncte pentru fiecare produs Intel eligibil achiziționat. Acestea pot fi utilizate prin vouchere ELKO utile pentru următoarele achiziții Intel® la nivelurile Gold și Titanium.

Angajații apreciază omogenitatea ecosistemului IT indiferent de unde se află locul de muncă
După circa doi ani de la începutul restricțiilor COVID-19, viața continuă să arate diferit și încă se folosește intens termenul „noul normal”, ”noua realitate”. În timp ce declarațiile de la începutul pandemiei că am putea abandona în întregime birourile se dovedesc a fi fost exagerate, se pare că în momentul actual munca hibridă, combinația dintre munca la distanță și cea de birou, va predomina în companii. Această schimbare obligă să le ofere angajaților lor instrumentele necesare pentru a colabora, a contribui și a comunica fără probleme. Laptopurile rămân în centrul acestei schimbări și sunt construite cu caracteristici și capabilități care pot modela noua eră a muncii.

ELKO_hpelitebook800_1Un membru marcant al celei de-a 8-a generații HP EliteBook este HP EliteBook 850 G8. Modelul aduce utilizatorilor săi performanța oferită de cele mai bune procesoare ULV (ultra-low voltage) de la Intel, din seria Tiger Lake-U, procesare susținută pe partea grafică de placa integrată Intel® Iris® Xᵉ Graphics și opțional de placa dedicată NVIDIA GeForce MX450. Ecranul LED cu diagonala de 15,6 inci, rezoluție Full HD (1920 x 1080) și Ultra Wide Viewing Angle asigură un raport ecran-corp îmbunătățit, de 85%, iar balamaua cu deschidere de până la 170° îl face ideal pentru vizionarea în modul colaborativ. În același timp, caracteristica opţională HP Sure View Reflect oferă discreție și împiedică instantaneu ochii curioşi să vadă ecranul, generând un efect reflectorizant, de culoarea cuprului, atunci când ecranul este privit din lateral, făcându-l să pară greu de citit.

Încorporând două sloturi de memorie DDR4 3200, HP EliteBook 850 G8 se bazează pe minim 4 GB și se poate extinde până la 64 GB, iar stocarea este asigurată de unități PCIe NVMe SSD cu capacitate de la 128 GB până la 1 TB.

HP EliteBook 850 G8 se poate conecta aproape de oriunde la internet, beneficiind de suport opţional pentru tehnologia de bandă largă wireless 5G, cu antene 4×4, care asigură viteze mari de descărcare şi încărcare. În plus, modulul Intel® AX201 permite conectarea în rețelele locale cu Wi-Fi 6 și cu alte dispozitive folosind Bluetooth® 5.

Videoconferințele beneficiază acum de o calitate superioară a imaginii și a sunetului. Camera web integrată cu senzor HD 720p și microfonul cu funcţia de reducere a zgomotului, bazată pe inteligență artificială, asigură o experienţă îmbunătăţită în conferinţe. În același timp, sistemul audio Bang & Olufsen folosește tehnologia HP Dynamic Audio ce adaptează semnalul de ieşire pentru convorbiri, muzică şi filme, eliminând şi zgomotul de fundal.

Securitatea echipamentului și a informațiilor pe care le deține este vitală pentru companii. Disponibilă opțional, soluția HP Wolf Security for Business oferă protecţie mereu activată şi puternică integrată în hardware, protejând de la BIOS, la browser şi dincolo de sistemul de operare. Așadar, HP EliteBook 850 G8 este intrumentul de lucru perfect potrivit, ce înglobează în carcasa sa elegantă performanțele de top puse la dispoziție de platforma Intel. Proiectat pentru confort, acesta oferă o experiență de mobilitate deosebită și elemente de securitate avansată pentru companii.

Specialiștii ELKO Romania vă stau la dispoziție pentru a vă oferi mai multe detalii legate de soluțiile HP de afaceri, pe platforme Intel, precum și despre programul Intel® Partner Alliance.