NEWS — December 14, 2021 at 5:21 pm

Workathlon inițiază o campanie de finanțare pe SeedBlink

by

Workathlon, un start-up grecesc care a creat o soluție inovatoare de recrutare în domeniul ospitalității, lansează pe 15 decembrie o rundă de investiție de tip seed pe platforma de investiții SeedBlink, în timp ce vizează o creștere accelerată a companiei și expansiunea acesteia la nivel internațional. Workathlon utilizează tehnologie de tip ML (machine learning), la care se adaugă instrumente de marketing și practici menite să ajute companiile să găsească, să cultive și să pregătească ceie mai bune talente din domeniu.

Workathlon _1Având misiunea de a construi cele mai bune instrumente de recrutare în sectorul ospitalității la nivel global și de a atrage investitori suplimentari care să ducă această rundă de investiții la suma finală de 500.000 de euro, compania își propune să obțină pe SeedBlink 200.000 de euro de la investitori privați, cu tichete începând de la 2.500 de euro.

Katerina Santikou, Managing Director and Founder of Workathlon, declară: „Cred că nimic nu ne împiedică să devenim liderul european de recrutare în domeniul ospitalității. Permitem mai multor oameni să se conecteze cu angajații din sectorul ospitalității, pe o piață care abia stă în picioare din cauza lipsei de personal pregătit și care se află în mijlocul unui val de demisii, aspecte care au un puternic impact asupra industriei. Aducem astfel candidaților și angajaților cele mai bune oportunități, oferindu-le acces facil la conținut și posibilități de creștere. Ca urmare a acestui produs uimitor, observăm cum veniturile cresc vertiginos.”

Cu sediul central la Londra și birouri în Atena și în curând în Emiratele Arabe Unite, tânăra companie are o comunitate în creștere în Europa, despre care se preconizează că va crește la 200.000 de candidați până la sfârșitul anului 2022.

Workathlon intenționează acum să-și extindă baza de clienți și să se lanseze anul următor în Emiratele Arabe Unite, România și Croația, înainte de a atrage o investițe solidă de serie A în T4 2022, care îi va permite companiei să-și crească evaluarea la peste 12 milioane de euro.

Noua rundă de investiții se deschide pe Seedblink în data 15 decembrie a.c și va fi disponibilă pentru investitorii europeni.