NEW TECHNOLOGY — December 15, 2021 at 5:42 pm

Accelerează transformarea business-ului tău cu Fujitsu!

by

În lumea afacerilor de astăzi, schimbarea este constantă. Organizațiile și oamenii sunt conectați la un nivel tot mai mare, iar interacțiunile sunt instantanee, oriunde în lume. Concurența este acerbă, iar clienții sunt din ce în ce mai exigenți.

FANTehnologia digitală este motorul acestei evoluții. Așadar, pentru a reuși, trebuie să deții instrumentele potrivite pentru dezvoltarea business-ului tău și să colaborezi cu un expert care te poate ajuta în această călătorie complexă, dar vitală, a transformării digitale.

poza-2-fujitsuCe este transformarea digitală?
Transformarea digitală reprezintă utilizarea soluțiilor digitale pentru a produce noi capacități de predicție și pentru a îmbunătăți eficiența proceselor. Analizele în timp real și procesele de afaceri optimizate pot ajuta companiile să câștige noi clienți, să crească veniturile și să sporească productivitatea.

Transformarea digitală permite companiilor să țină pasul cu schimbările tehnologice și să rămână agile pentru a face față viitoarelor progrese tehnologice.

poza-1Cum te poate ajuta Fujitsu să accelerezi transformarea digitală a companiei tale?
În calitate de expert în tehnologie, Fujitsu te poate ajuta să creezi o strategie pentru modernizarea și transformarea digitală a afacerii tale. Cu ajutorul soluțiilor și produselor inovatoare Fujitsu, afacerea ta poate deveni mai agilă, mai profitabilă și mai eficientă. Valorificând întreaga putere a tehnologiei digitale, Fujitsu se asigură că business-ul tău își realizează potențialul și își menține avantajul competitiv pe o piață în continuă schimbare.

INOVAȚIE ȘI CALITATE MARCA FUJITSU! ALEGE PRODUSUL POTRIVIT NEVOILOR BUSINESS-ULUI TĂU!

NOTEBOOK-URILE-DIN-GAMA-LIFEBOOK-U9-1

ULTRA MOBILITATEA ÎNTÂLNEȘTE ULTRA SECURITATEA

Aceste dispozitive ultra-mobile te ajută să duci la următorul nivel meeting-urile, mailurile și toate proiectele tale online. Muncești și trăiești în același timp. Beneficiezi de securitate, flexibilitate, productivitate și performanțe puternice.

Roșu sau negru? Alege modelul care-ți place!

CARACTERISTICI:

■ Procesoare Intel® Core™ i7 vPro®  de generația a 11-a

■ Portabilitate excelentă, cu o greutate de 885 g

■ Securitate maximă datorită sistemului PalmSecure, bazat pe parolă, cu tehnologie biometrică

■ Experiență de utilizare plăcută și consum de energie redus

■ Cameră full HD cu infraroșu care permite recunoașterea facială prin Windows Hello

■ Connectivitate – Porturi Full size HDMI, Thunderbolt™ 3, conector LAN, 4G/LTE  opțional, viteză gigabit Wi-Fi 6 și Bluetooth® 5.0

 

Descoperă produsele din gamă.

NOTEBOOK-URILE-DIN-GAMA-LIFEBOOK-U9-3PRODUCTIVITATE ÎNALTĂ ȘI ERGONOMIE

Linia de produse FUJITSU ESPRIMO îți oferă o gamă variată de PC-uri complet echipate și extrem de fiabile pe care te poți baza pentru a rula atât aplicațiile office actuale, cât și pe cele viitoare. Desktop-urile FUJITSU ESPRIMO te ajută să reduci costurile de implementare și să gestionezi ușor fiecare sistem, în următorii ani.

CARACTERISTICI:

■ Creează mediul de lucru perfect

■ Ergonomie și Performanță puternică

■ Consum scăzut de energie

■ Economie de spațiu integrată în design-ul produsului

■ Zgomot redus; de 4 ori mai silențioase decât oricare alt desktop de pe piață

 

Descoperă produsele din gamă.

NOTEBOOK-URILE-DIN-GAMA-LIFEBOOK-U9-4-1PERFORMANȚĂ SUPERIOARĂ ȘI SECURITATE

Vrei să lucrezi mai repede, să aștepți mai puțin și să obții mai multe rezultate într-un timp mai scurt? Alege stațiile grafice CELSIUS! Acestea susțin creativitatea, simularea și calculul la cel mai înalt nivel profesional. Bucură-te de  performanță superioară, pe care te poți baza, securitate inteligentă și o experiență de realitate virtuală captivantă, în timp real, cu o compensare redusă a ratei de cadre și latenţă scăzută. Toate stațiile de lucru mobile, desktop și rack sunt optimizate pentru a fi utilizate cu o serie de aplicații de top precum Autodesk, Dassault Systèmes, Siemens PLM sau PTC.

CARACTERISTICI:

Performanță de top datorită celor mai avansate plăci grafice de la AMD și NVIDIA.
Fiabilitate maximă datorită componentelor și caracteristicilor de calitate superioară, cum ar fi managementul termic avansat pe trei canale pentru fiabilitate și funcționare silențioasă.
Certificare ISV – stațiile de lucru CELSIUS sunt compatibile și optimizate pentru stabilitate atunci când rulează aplicații software profesionale.
Securitate de nivel enterprise – caracteristicile avansate de securitate, cum ar fi PalmSecure™, EraseDisk, SmartCard, Trusted Platform Module (TPM 2.0) asigură securitatea datelor.

Descoperă produsele din gamă.

 

NOTEBOOK-URILE-DIN-GAMA-LIFEBOOK-U9-6MOBILITATE ȘI DURABILITATE

Această tabletă detașabilă 2 în 1, foarte durabilă și sigură, îndeplinește cerințele profesioniștilor mobili din ziua de azi. Cea mai recentă tehnologie de procesor Intel® Core™ i7 vPro® din a 11-a generație și Intel® Thunderbolt™ 4 asigură o performanță excelentă, chiar și atunci când te afli în deplasare.

CARACTERISTICI:

■ Windows 10 Pro
■ Echipat cu procesoare Intel® Core™ vPro® din a 11-a generație cu grafică Intel® Iris® Xe
■ Carcasă extrem de durabilă, conformă cu standardul IP42
■ Funcții de securitate de ultimă generație, cum ar fi camera IR cu Windows Hello, suport pentru amprentă digitală și blocare Kensington

 

Descarcă datasheet

 

Ești interesat de aceste produse? Lasă-ne datele tale și un reprezentant Fujitsu Ingram Micro te va contacta în cel mai scurt timp!