Studii — December 16, 2021 at 7:36 pm

Aplicațiile SoftOne în Cloud ajută la desfășurarea operațiunilor fără întreruperi în timpul pandemiei

by

Un studiu efectuat de SoftOne (membru al grupului de investiții Olympia) în rândul a 6.000 de clienți Cloud din Europa de Sud-Est arată că posibilitatea de a accesa informațiile de business de la distanță este principalul beneficiu oferit de soluțiile Cloud pentru 9 din 10 companii, iar 77% dintre respondenți au afirmat că aplicația Soft1 Cloud ERP le-a facilitat desfășurarea fără întrerupere a operațiunilor în timpul pandemiei.

Pandemia Covid-19 a accelerat digitalizarea companiilor din Europa de Sud-Est, iar studiul a demonstrat că pricipalele motive pentru care companiile au adoptat serviciile SoftOne în Cloud și beneficiile reale obținute coincid, indiferent de industrie. Mai mult, în România nivelul de satisfacție al întreprinderilor care au utilizat soluțiile SoftOne în Cloud a fost de 89%.

Studiul SoftOne a mai dezvăluit că:
– 70% dintre companiile care au utilizat anterior soluțiile On-Premise sunt complet satisfăcute de decizia lor de a migra către Cloud;
– 2 din 3 companii intenționează să investească în viitor în soluții Cloud, cu precădere în aplicațiile de mobilitate și facturare electronică;
– Principalele motive pentru care companiile au ales soluțiile Cloud sunt posibilitatea de a accesa informațiile de business de la distanță (89%), upgrade-uri automate (88%) și nivelul de securitate oferit (82%).
– 7 din 10 respondenți au susținut că au ales soluțiile Cloud pentru a reduce costurile IT;

„Tehnologia Cloud reprezintă nucleul transformării digitale, schimbând fundamentul modul în care companiile își desfășoară activitatea și oferă plus-valoare clienților”, a afirmat Giannis Salichos, CTO SoftOne Group. El a mai susținut că „Studiul a demonstrat că mediul de afaceri consideră soluțiile Cloud ca fiind fundamentale pentru strategia de transformare digitală, iar aceștia intenționează să facă mai multe investiții pentru optimizarea proceselor de business. Privind în viitor, SoftOne se concentrează către a dezvolta cele mai inovatoare soluții în Cloud, astfel încât companiile să valorifice întregul potential pe care tehnologiile digitale îl au”.

Alexandra Lucescu - Director de Operatiuni SoftOneAlexandra Lucescu, Director de Operațiuni SoftOne România, a susținut că „Studiul pe care l-am desfășurat în rândul clienților noștri ne-a întărit convigerea că soluțiile Cloud au devenit necesare pentru companiile care vor să adopte transformarea digitală, astfel încât să se adapteze cu succes schimbărilor din mediul de business. Gradul de satisfacție de 89% al clienților de pe piața din România este mai mult decât îmbucurător, iar SoftOne și-a luat angajamentul de a dezvolta și în viitor cele mai inovatoare soluții software în Cloud, astfel încât să ne ridicăm la nivelul așteptărilor utilizatorilor noștri.”

SoftOne, unul din leaderii de pe piața soluțiilor Cloud ERP din Europa de Sud-Est a efectuat studiul în rândul a peste 6.000 de companii din România, Grecia, Cipru și Bulgaria cu scopul de a măsura nivelul de satisfacție al clienților și pentru a identifica noile trenduri în transformarea digitală. Studiul poate fi descărcat de aici.

Grupul SoftOne are peste 300 de angajați și o rețea formată din mai mult de 600 de parteneri, deservind peste 47.000 de clienți în cinci țări (Grecia, Cipru, Bulgaria și România).Având o experiență îndelungată în crearea celor mai inovatoare tehnologii, SoftOne dezvoltă soluții Cloud și Enterprise Mobility de ultimă generație, asigurând transformarea digitală companiilor de talie mică, medie, cât şi organizaţiilor mari.

Pentru mai multe informații, vă rugă să vizitați https://www.softone.ro/.