MANAGEMENT — December 17, 2021 at 11:38 am

Veeam îl numește pe Anand Eswaran în funcția de Chief Executive Officer

by

Veeam® Software, lider în soluții de backup, recuperare și gestionare a datelor care oferă Modern Data Protection, anunță numirea lui Anand Eswaran în funcția de Chief Executive Officer (CEO) și membru al Consiliului de Administrație al companiei. William H. Largent (Bill Largent) va demisiona din funcția de CEO, pentru a se concentra asupra rolului său de Președinte al Consiliului de Administrație. Veeam, care a depășit 1 miliard de dolari în din venituri anuale recurente (ARR) în acest an și are peste 400.000 de clienți, se află în centrul ecosistemului de gestionare a datelor și orchestrează migrarea datelor, controlul și protecția lor de incredere, în orice mediu și în soluții cloud hibride.

Veeam CEO_Anand EswaranEswaran se alătură Veeam după un mandat de succes la RingCentral, unde a fost președinte și director de operațiuni (COO), supervizând creșterea exponențială și extinderea numărului de clienți. În cele mai recente rezultate financiare ale companiei sub conducerea lui Eswaran, aceasta a raportat ARR de 1,6 miliarde de dolari, o creștere de 39% de la an la an.

Bill Largent a fost un pilon cheie al companiei în ultimii 15 ani. Sub conducerea lui Largent, Veeam s-a bucurat de un an record de profitabilitate în 2021 și a fost recunoscut ca Lider pentru a cincea oară de către Gartner în ediția din 2021 a Magic Quadrant for Enterprise Backup and Recovery Solutions – înregistrând pentru al doilea an cea mai mare capacitate de execuție. Odată cu creșterea cea mai rapidă de pe piață, Veeam și-a asigurat locul #2 la nivel mondial, din punct de vedere al cotei de piață.

„Peisajul managementului datelor evoluează într-un ritm exponențial. Veeam este lider de piață fără echivoc și este cel mai de încredere partener pentru a ajuta clienții să navigheze în siguranță în complexitatea protecției datelor, pentru a-și menține afacerea în funcțiune; pentru a consolida această poziție, continuăm să provocăm status quo-ul, să inovăm și să ne asigurăm că anticipăm nevoile clienților”, a declarat Bill Largent, Președintele Consiliului de Administrație al Veeam. „Sunt încântat să îi urez bun venit lui Anand ca no CEO al Veeam. Anand aduce o experiență vastă în dezvoltarea de noi modele de afaceri, execuția în condiții de expansiune a pieței și stimulând creșterea cu o cultură incluzivă, orientată spre scop și spre oameni. Să avem pe cineva cu experiența lui Anand la bord ne va conduce într-o nouă eră a succesului, pe măsură ce accelerăm și mai mult în cloud și evaluăm oportunitatea ca Veeam să fie o companie cotată la bursă în viitor”.

„Veeam este o companie unică, care crește semnificativ mai rapid decât piața. Sunt încântat să mă alătur unei echipe atât de talentate, într-un moment interesant al călătoriei sale”, a comentat Anand Eswaran, CEO al Veeam. „Segmentul datelor crește exponential, iar acestea au devenit unul dintre cele mai importante active pentru toate organizațiile. Ca atare, managementul datelor, securitatea și protecția sunt esențiale pentru modul în care funcționează organizațiile în prezent, iar a nu avea o strategie robustă în acest sens poate fi catastrofal. Veeam are o oportunitate unică de a lua avânt, aflându-se în mijlocul ecosistemului de date, cu cea mai robustă protecție împotriva ransomware-ului și capacitatea de a proteja datele oriunde s-ar afla”.

Viziunea strategică a lui Eswaran, leadership-ul incluziv și palmaresul în stimularea dezvoltării sunt recunoscute, acesta având experiența perfectă pentru a conduce Veeam să atingă următorul 1 miliard USD în ARR și nu numai. La RingCentral, a condus departamentele Product, Engineering, Sales, Marketing, Services, Customer Care, Operations, IT, și Human Resources. Înainte de RingCentral, Eswaran a fost responsabil la nivel global de segmentul Microsoft Enterprise Commercial și Public Sector; la începutul mandatului său la Microsoft, a condus Microsoft Services, Industry Solutions, Digital, Customer Care și Customer Success — o echipă globală de 24.000 de profesioniști.

Înainte de a se alătura Microsoft, Eswaran a fost vicepreședinte executiv al diviziei Global Servicesa SAPcare valorează 5,4 miliarde de dolari, conducând 17.000 de profesioniști în procese de afaceri și tehnologie, pentru a accelera crearea de valoare pentru clienți și parteneri, prin aplicațiile SAP. El a ocupat mai multe alte roluri de conducere, printre care vicepreședintele Global Software Services la HP, Vicepreședinte Global Professional Services la Vignette (acum OpenText) și Senior Manager la Braun Consulting (acum Fair Isaac).

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați www.veeam.com.

Tags