Energie&Utilitati — December 21, 2021 at 12:32 pm

PrismaSeT – noua generație de tablouri electrice de distribuție de la Schneider Electric

by

Schneider Electric, lider în transformarea digitală a managementului și automatizării energiei, lansează o nouă gamă de tablouri electrice de distribuție, sigure în exploatare și fiabile. Testate și certificate în conformitate cu standardele IEC, tablourile vin în două variante, PrismaSeT P și PrismaSeT G, disponibile până la 4000 A.

Schneider Electric_PrismaSeTComplexitatea și flexibilitatea sunt două dintre caracteristicile principale ale gamei PrismaSeT, aceasta având capacitatea de a asigura adaptarea cu rapiditate la noile cerințe ale utilizatorilor. De asemenea, structura tabloului a fost îmbunătățită în mod semnificativ, pentru creșterea nivelului de eficiență și pentru a oferi mai multă siguranță utilizatorilor.

Cadrul și ușile ranforsate fac mai ușoară și mai sigură operarea și întreținerea tabloului de distribuție, astfel asigurându-se funcționarea sa pe termen lung, chiar în medii dificile.

Având în vedere obiectivele în materie de sustenabilitate ale companiei, noile tablouri, proiectate și fabricate cu atenție, sunt definite prin calitate și grijă față de mediul înconjurător, fiind eliminată utilizarea ambalajelor din plastic pentru tabloul de distribuție PrismaSeT. Noul ambalaj ecologic minimizează cantitatea de deșeuri și costurile de eliminare a acestora, prin utilizarea exclusivă a cartonului reciclat.

Totodată, pentru a răspunde nevoii de siguranță operatională superioară, tabloul de distribuție PrismaSet este testat și validat în conformitate cu standardul IEC 61439-1 & 2 și ga-rantează siguranța și fiabilitatea instalației. Utilizat împreună cu senzorul inovator PowerLogic HeatTag, sporește siguranța prin prevenirea incendiilor.