Foto-Video-Audio — December 22, 2021 at 10:31 am

Cea mai recentă actualizare al celor de la Quest aduce backup-uri în cloud și o vedere mixtă a realității

by

Meta a oferit un nou lot de funcții pentru căștile Quest într-o actualizare care va fi lansată astăzi. Modificările includ backup în cloud, un mod de cameră pentru mixed reality și alte setări care completează setul de caracteristici deja impresionant al Quest.

questFeature-ul de backup în cloud, care vă oferă o modalitate de a restabili datele specifice utilizatorului în aplicațiile dvs., inclusiv salvările de jocuri și setările căștilor, dacă trebuie să înlocuiți, să actualizați sau să resetați Quest este cu adevarat impresionant. Acesta este unul dintre acele lucruri surprinzătoare. Poate fi activat în fila „Dispozitiv” din meniul de setări.

Camera de realitate mixtă pare, de asemenea, foarte cool. Spre deosebire de funcția Live Overlay care a sosit în versiunea 29, care a impus corpul tău asupra unei vizualizări la persoana întâi a unui joc sau a unei aplicații, noua caracteristică vă permite să vă vedeți interacționând în lumea jocului dintr-o perspectivă third person, așa cum este văzut prin camera telefonului dvs. Te vei putea vedea în Beat Saber, de exemplu, lovind blocuri și evitând obstacole. Meta spune că o duzină de aplicații acceptă funcția, inclusiv Pistol Whip, Superhot VR și Synth Riders, dar un total de doar șase au fost listate pe această pagină la momentul publicării.

Pentru a utiliza funcția de cameră mobilă de realitate mixtă, aveți nevoie de un iPhone XS sau mai nou, care rulează iOS 11 sau o versiune ulterioară. Suportul pentru telefoane și tablete Android a fost inclus în mod eronat în pagina de asistență Meta pentru această funcție, dar de atunci a fost eliminat.

Noul software se modifică, de asemenea, în cazul în care veți activa suportul pentru mai mulți utilizatori, caracteristica care vă permite să adăugați mai multe conturi Facebook (la căști) și partajarea aplicațiilor, care vă permite să partajați aplicații plătite între acele profiluri. Anterior au fost suprapuse în fila de setări „funcții experimentale”, dar ambele se mută în secțiunea „Conturi” din meniul de setări. Acest nou software v35 pune, de asemenea, bazele pentru utilizarea Messenger pentru a efectua apeluri vocale în timp ce aveți căștile pornite, precum și pentru adăugarea de noi articole cosmetice care pot fi folosite în Horizon Workrooms, interpretarea Meta despre un birou VR.

Ultima notă de pe blogul lui Meta despre cel mai recent software Quest este că are acum un canal public de testare pentru viitorul său software.

Puteți să vă înscrieți aici dacă doriți să testați noi funcții mai devreme decât ceilalți dintre noi – deși Meta spune că nu veți putea să-l părăsiți după ce vă alăturați până când va fi lansată o nouă actualizare publică a software-ului.