Evenimente, Hardware — January 5, 2022 at 10:29 am

CES 2022: HP Inc. își consolidează portofoliul cu cea mai mare lansare a sa la târgul anual de tehnologie

by

HP Inc. a prezentat noi dispozitive și soluții concepute pentru a îmbunătăți experiențele de colaborare și de creație, astfel încât oamenii să poată lucra și crea oriunde s-ar afla. Stilul hibrid de muncă presupune mai mult decât simpla colaborare și reprezintă o provocare pentru ca tehnologia să ofere aceeași experiență, indiferent de locul în care se află oamenii. Acum, locul de muncă e acolo unde oamenii își doresc să fie, dar acest lucru nu înseamnă că așteptările se schimbă. Oamenii trebuie să fie văzuți și auziți clar, trebuie să fie productivi și inspirați.

„Inovațiile noastre în materie de hardware, software și soluții tech oferă experiențele necesare pentru a fi prosperi într-o lume hibridă, oferind puterea necesară pentru a ne dezvolta ideile cele mai inspirate în locurile în care ne dorim să muncim și să creăm”, a subliniat Alex Cho, președinte Personal Systems la HP Inc.

Experiențe superioare de colaborare pentru stilul hibrid de muncă
Bazându-se pe soluțiile HP Presence  lansate recent, HP a adăugat noi funcții pentru experiențe mai bune în videoconferință. Cu Appearance Filter, utilizatorii pot avea o apariție personalizată în întâlnirile online, în timp ce aplicația myHP oferă o interfață unică de control care permite, de exemplu, activarea setărilor video în aplicațiile de conferințe printr-o singură atingere. Tehnologia avansată de colaborare HP este disponibilă acum pentru mai multe produse din portofoliul companiei, inclusiv PC-urile din seriile EliteBook 800 G9 și EliteBook 1000 G9, stația grafică ZBook Firefly G9, monitoarele curbate Z40c și Z34c G3 și cele mai noi PC-uri Elite Dragonfly. De la camerele de 5MP cu HP Auto Frame, până la filtrele cu AI de reducere a zgomotului și tehnologia de modelare dinamică a vocii, HP Presence oferă soluții pentru ca utilizatorii care nu se află în sala de sedințe să fie văzuți și auziți mai clar și să-și poată prezenta ideile.

HP E34m G4 Conferencing MonitorHP și-a extins portofoliul de dispozitive Elite Dragonfly, răspunzând nevoii clienților de dispozitive mobile premium, necesare pentru stilul de muncă hibrid. Aceste dispozitive susțin strategia de sustenabilitate, încorporând magneziu și aluminiu reciclat, dar și plastic recuperat din apropierea oceanelor .

HP Elite Dragonfly G3 cu Windows 11 cântărește sub 1 kg , este disponibil în nuanțe de Slate Blue sau Natural Silver și este echipat cu procesoare Intel de generație 12. HP Elite Dragonfly G3 are un design cu clapetă de 13,5” și oferă utilizatorilor un câmp vizual mai mare cu un ecran de 3:2, pentru o mai bună productivitate. Dotat cu HP Presence, Elite Dragonfly oferă o experiență de colaborare excepțională cu sistem audio Bang & Olufsen și patru amplificatoare discrete.

HP Elite Dragonfly G3HP Dynamic Voice Leveling optimizează automat claritatea vocii, iar filtrul de reducere a zgomotului bazat pe AI oferă claritate sunetului, astfel încât utilizatorii sunt bine auziți chiar și atunci când poartă mască. Echipat cu un sistem de încărcare inteligent, bateria memorează modele de lucru pentru a optimiza consumul de energie. HP Wolf Security for Business  oferă protecție solidă împotriva programelor malware și a acțiunilor de hacking.

HP Elite Dragonfly Chromebook Enterprise este cel mai avansat Chromebook pentru business din lume . Proiectat să integreze sistemul de operare Chrome, cu un design 360 și consolidat cu soluțiile HP Presence, dispozitivul dispune de o cameră de 5MP – cu funcții îmbunătățite de iluminare pentru discuții video de înaltă calitate – și de patru difuzoare reglate cu Audio by Bang & Olufsen.

HP Elite Dragonfly Chromebook_TabletDe asemenea, utilizatorii pot lua notițe și împărtăși idei când se află în mișcare cu un pen magnetic opțional  care se încarcă fără fir și se prinde pe partea laterală a dispozitivului. Pe măsură ce oamenii încep să călătorească din nou, protecția datelor sensibile a devenit esențială. Ecranul de confidențialitate integrat HP Sure View Reflect oferă această protecție, în timp ce HP Sure Shutter blochează camera web cu un singur click. Oferind securitate completă pentru afaceri, HP Elite Dragonfly Chromebook este primul Chromebook Intel® vPro din lume .

Stilul hibrid de muncă înseamnă că orice loc poate fi un spațiu de întâlnire. Cinci monitoare noi pentru conferințe au fost proiectate pentru a face spațiul de lucru mai productiv, mai colaborativ și mai imersiv.

HP E24m, E27m și E34m fac parte din cea mai avansată serie de monitoare pentru conferințe din lume . Utilizatorii au la dispoziție o cameră web de 5MP, senzori de iluminare îmbunătățiți, autentificare prin Windows Hello, microfoane cu funcții de anulare a zgomotului de fond și difuzoare frontale. Respectând peste 200 de standarde de calitate, aceste monitoare sunt certificate Zoom. Funcția HP Eye Ease protejează ochii reducând intensitatea luminii albastre.

Monitoarele HP M24 și M27 Webcam sunt ideale pentru întâlniri virtuale cu prietenii și familia sau pentru a învăța de acasă, fiind echipate cu o cameră web de 5MP, difuzoare frontale și microfoane cu funcție de anulare a zgomotului de fond. Dispozitivul poate fi conectat printr-un singur cablu USB-C® la orice Chromebook cu certificare Works With Chromebook.

Companiile au nevoie de forță de muncă productivă, care să poată colabora mai bine și în deplină siguranță în noul stil de lucru hibrid. Dispozitivele cu Windows 11 au fost create pentru a răspunde acestor nevoi:
• HP Elite x360 1040 G9 și HP EliteBook 1040 G9 au fost reproiectate pentru o tranziție ușoară la munca hibridă. Au o carcasă subțire și ușoară, cu un ecran cu raport de 16:10 care afișează mai multă informație și reduce mișcarea de scrolling. Dispozitivele sunt dotate cu HP Presence, iar utilizatorii pot beneficia de o cameră de 5MP, o cameră video IR 940 nm și un software audio care asigură claritatea vocii.
• PC-urile din seria HP EliteBook 800 G9 au fost reproiectate cu o carcasă ultra subțire și un nou ecran cu raport de 16:10. Grație HP Presence, utilizatorii se bucură de o experiență mai personală cu o cameră opțională de 5MP cu auto-tracking, sistem audio Bang&Olufsen și conectivitate 5G opțională.
• PC-urile din seria HP EliteBook 600 G9 sunt puternice, ușor de gestionat și foarte sigure, oferind utilizatorilor instrumentele de care au nevoie pentru a lucra aproape de oriunde.
• PC-urile din seria HP ProBook 400 G9 oferă performanța, securitatea și durabilitatea ideale pentru companiile aflate în plină dezvoltare.

Soluții digitale accesibile, solide și complementare
HP ENVY Desktop PC a fost conceput ca un hub central pentru orice fel de activitate. Pentru creație, utilizatorii au la dispoziție HP Palette, care include Duet for HP – ce permite folosirea tabletei, telefonului sau computerului ca dispozitiv suplimentar – și HP QuickDrop – o aplicație ușor de utilizat care permite transferul de fișiere între dispozitive. Dispozitivele pot fi conectate ușor pentru o mai bună productivitate cu mai multe porturi de mare viteză, inclusiv Thunderbolt și un cititor de carduri, împreună cu capacitatea de a conecta până la patru monitoare 4K . Dispozitivul este echipat cu Windows 11, procesor până la Intel Core i9 de Generație 12 și placă grafică NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 Ti.
HP Z2 Mini G9, cea mai puternică mini-stație grafică din lume , oferă performanțe ridicate într-un design nou, versatil și modern. Arhitecții și graficienii care au nevoie de un dispozitiv suficient de mic pentru un spațiu limitat, nu mai trebuie să facă un compromis când vine vorba de performanță. Z2 Mini G9 este echipată cu placă grafică profesională NVIDIA RTX™ și cu procesoare Intel® Core™ de ultimă generație, inclusiv seria K, pentru a putea folosi aplicații multiple de proiectare, randare și simulare, alimentând fluxuri de lucru 2D și 3D.
Monitoarele curbate HP Z40c G3 și HP Z34c G3 sunt concepute pentru cei care doresc să-și înlocuiască configurația de monitor dublu cu un ecran mare. Monitorul curbat HP Z40c G3 – cel mai mare monitor pentru conferințe din lume, cu o cameră web 4K integrată – scoate în evidență fiecare detaliu pe un ecran clar 5K:2K 40”, cu un raport de aspect ridicat și densitate critică a pixelilor și asigură o conexiune perfectă și rapidă cu Thunderbolt 3 – suficient pentru a încărca două PC-uri deodată. HP Device Bridge 2.0 îi asistă pe creatorii de conținut care lucrează simultan pe mai multe dispozitive, cu mai multe fișiere și proiecte.

HP ENVY Desktop PC    

Z2 Mini G9 se instalează simplu pe birou sau se montează în spatele unui ecran, cum ar fi HP Z40c G3

HP ENVY 27 All-in-One Desktop PCNoi dispozitive și accesorii suplimentare pentru creatorii de conținut:
Zbook Firefly 14 G9 – cea mai mobilă stație grafică Zbook de la HP – și Zbook Firefly 16 G9 oferă performanță la nivel profesional, cameră web îmbunătățită cu inteligență artificială și afișaj HP DreamColor  ce asigură acuratețea culorilor. Cu procesoare Intel® Core™ de ultimă generație, placă grafică NVIDIA T550 și până la 64 GB memorie, utilizatorii pot deschide fișiere mari și pot rula simultan aplicații profesionale.
• Noul HP ENVY 27- inch All-in-One Desktop PC este o versiune 4K mai mică, dar la fel de puternică, a modelului recent anunțat de 34 inch care oferă culori fidele cu realitatea, performanțe puternice și o cameră magnetică detașabilă.

HP Zbook Firefly G9
HP Zbook Firefly G9

Pentru mai multe informații despre inovațiile HP anunțate la CES 2022, inclusiv cele mai recente oferte AMD și inovații gaming, accesați HP Press Center.

Prețuri și disponibilitate
HP Elite Dragonfly G3 va fi disponibil începând cu luna martie.
HP Elite Dragonfly Chromebook Enterprise și HP Elite Dragonfly Chromebook vor fi disponibile începând cu luna aprilie.
Monitoarele HP E24m, E27m și E34m vor fi disponibile din ianuarie.
Monitoarele HP M24 și M27 vor fi disponibile din ianuarie pe HP.com.
HP EliteBook x360 1040 G9 și HP EliteBook 1040 G9 vor fi disponibile începând cu luna martie.
HP EliteBook x360 830 G9, HP EliteBook 830 G9, HP EliteBook 840 G9 și HP EliteBook 860 G9 vor fi disponibile începând cu luna martie.
HP EliteBook 630 G9, HP EliteBook 640 G9 și HP EliteBook 650 G9 vor fi disponibile începând cu luna martie.
HP ProBook 440 G9 și HP ProBook 450 G9 vor fi disponibile începând cu luna martie.
HP ENVY Desktop PC va fi disponibil din primăvară pe HP.com, dar și pe Amazon și Costco.com.
HP Z2 Mini G9 va fi disponibilă începând cu luna martie.
Monitoarele curbate HP Z34c G3 și HP Z40c G3 vor fi disponibile din ianuarie.
HP ZBook Firefly G9 va fi disponibil începând cu luna martie.
HP ENVY 27- inch All-in-One Desktop PC va fi disponibil în primăvară.