Foto-Video-Audio — January 5, 2022 at 4:08 pm

Samsung Freestyle: videoproiector portabil

by

Samsung a lansat un videoproiector portabil și dispozitiv pentru divertisment, The Freestyle, în cadrul CES 2022.

video-samFreestyle este un videoproiector, o boxă inteligentă și un dispozitiv de iluminare ambientală, toate încorporate într-un singur dispozitiv ușor și portabil. Când vine vorba de portabilitate, Freestyle cântărește doar 830 de grame, permițând ca orice spațiu să poată fi schimbat cu ușurință într-un ecran. Spre deosebire de videoproiectoarele convenționale, sub formă de cutie, Freestyle are un suport versatil ce permite rotirea până la 180 de grade, permițând utilizatorilor să urmărească videoclipuri de înaltă calitate oriunde – acesta putând fi așezat pe masă, podea, perete sau chiar tavan – fără a fi necesar un ecran separat.

The Freestyle este compatibil cu baterii externe care acceptă USB-PD și ieșire de 50 W/20 V sau mai mult, astfel încât utilizatorii să-l poată lua cu ei oriunde, indiferent dacă sunt în mișcare, într-o excursie în camping sau alte locuri.

The Freestyle este, de asemenea, un pionier prin faptul că este primul ecran portabil care funcționează atunci când este conectat la o priză standard E26, fără a fi nevoie de cablare suplimentară, pe lângă compatibilitatea cu opțiunea clasică a prizei de perete.