NEWS — January 7, 2022 at 12:33 pm

Noile mousepad-uri Genesis Carbon 500 WOWS Armada și WOWS Blyskawica

by

Genesis Armada_WOWS_1Fanii World of Warships care au nevoie de un mouse pad, pot alege acum varianta uneia din noutățile mărcii Genesis.

Portofoliului Genesis i se alătură modelele Carbon 500 WOWS Armada și Carbon 500 WOWS Błyskawica. În ambele cazuri, țesătura netedă și rezistentă la apă este imprimată cu o grafică unică din joc.

Designerii promit o funcționare exemplară cu orice mouse, precum și o alunecare lină și uniformă, asigurând un răspuns imediat. Marginile au fost cusute pentru a preveni uzura materialului în timp, iar partea inferioară este căptușită cu un strat de cauciuc antiderapant, care menține mousepad-ul cât mai stabil.

Noile mousepad-uri Genesis Carbon 500 WOWS Armada și Carbon 500 WOWS Błyskawica sunt oferite în două dimensiuni – M cu o suprafață de 300 x 250 mm și Maxi de 900 x 450 mm. Cu fiecare mousepad WOWS, cumpărătorii vor primi coduri speciale ce pot fi folosite în World of Warships pentru a revendica bonusuri atractive în joc.

Noile modele Genesis Carbon 500 M WOWS Armada și Genesis Carbon 500 M WOWS Błyskawica au un preț de 4,99 Euro și respectiv 19,99 Euro și sunt deja disponibile la vânzare pe site-ul oficial al brandului.