NEWS — January 10, 2022 at 5:55 pm

Acer anunță laptopul National Geographic Edition

by

Acer a anunțat în cadrul CES 2022 Aspire Vero National Geographic Edition (AV15-51R), o ediție specială a laptopului Aspire Vero și o manifestare a angajamentului companiei pentru un viitor mai sustenabil. Fiecare achiziție a acestui laptop ajută la sprijinirea societății globale nonprofit National Geographic din SUA în activitatea sa de a proteja lumea prin explorare, cercetare și educație. Pentru a afla mai multe, vizitați www.natgeo.com/info.

Aspectul modelului Aspire Vero este definit de combinația de materiale folosite pentru șasiu, care constă în 30% plastic reciclat post-consum (PCR), și de faptul că a fost selectat cu atenție pentru a asigura un echilibru între sustenabilitate, rigiditate și estetică.

acer national-geographic-editionPrivind mai departe spre durata de viață a acestui model, s-a depus un efort deosebit pentru a simplifica procesul de reparații și upgrade-uri. Capacul inferior se desprinde prin 11 șuruburi standard cu cap Phillips, dezvăluind un set bine organizat de elemente interne care permite utilizatorilor să înlocuiască cu ușurință memoria RAM și SSD-ul.

Echipat cu un procesor Intel® Core™ din a 11-a generație cu grafică Intel® Iris® Xe, amprenta ecologică redusă a laptopului nu înseamnă că și performanța este redusă: acesta permite utilizatorilor să creeze, să se conecteze și să colaboreze confortabil. Utilizatorii se pot bucura de Windows 11 de la prima pornire, în timp ce Wi-Fi 6 oferă conectivitate ultra-fiabilă.

Experiența de utilizare este completată de o selecție generoasă de porturi, inclusiv USB Type-C și două porturi USB 3.2 Gen1 Type-A, dintre care unul poate fi folosit pentru a încărca dispozitive mobile chiar și atunci când computerul este oprit.

Gama de produse Vero a luat naștere sub Earthion, platforma Acer care combină punctele forte ale companiei, ale partenerilor săi din lanțul de aprovizionare, ale clienților și angajaților, pentru a ajuta la abordarea provocărilor de mediu cu soluții inovatoare. Subiectele principale de interes ale Earthion includ angajamentul Acer RE100 de a atinge 100% consum de energie regenerabilă până în anul 2035, urmărirea unui design mai ecologic al produselor și eforturile de a reduce amprenta de carbon a lanțului de aprovizionare Acer.

Noul Acer Aspire Vero National Geographic Edition (AV15-51R) va fi disponibil în Europa din luna martie, la prețuri începând de la 899 Euro.