COMUNICATE — January 11, 2022 at 1:08 pm

Vertiv este cel mai nou membru Eurovent

by

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, este membru corespondent Eurovent, Asociația Industriei din Europa pentru Climă Interioară (HVAC), Răcirea Proceselor și Tehnologiilor de Răcire ale Lanțului Alimentar.

Vertiv outdoor signageVertiv rezolvă cele mai importante provocări cu care se confruntă centrele de date din ziua de astăzi, rețelele de comunicații și facilitățile comerciale și industriale, cu un portofoliu de soluții și servicii pentru surse de energie, climatizare și infrastructură IT, care se extind de la cloud la marginea rețelei. Compania este lider în industrie oferind soluții de management termic de înaltă performanță pentru spații critice, incluzând soluții de răcire comerciale și industriale personalizate pentru tratarea aerului, unități exterioare DX răcite cu aer și răcite prin evaporare, soluții răcire evaporativă directă și indirectă.

Mario Scattolin, Global Compliance Director pentru Vertiv declară: „Suntem mândri că am devenit membru corespondent al Eurovent, una dintre asociațiile de marcă ale industriilor europene HVACR care ajută, de asemenea, la certificarea performanței produselor noastre de răcire IT. Vertiv proiectează soluții de management termic de peste 50 de ani și a fost recunoscută drept cel mai mare furnizor global pe piața de răcire a centrelor de date. Prin afilierea noastră la Eurovent, dorim să cooperăm în dezvoltarea de soluții noi pentru sisteme eficiente și sustenabile care întrunesc cele mai noi standarde pentru mediu și industrie în general.”

Raul Corredera Haener, Președinte Eurovent declară: „În numele Eurovent, sunt încântat să urez bun-venit companiei Vertiv, cel mai nou membru corespondent al asociației. Având în vedere experiența pe care aceasta o deține în furnizarea de soluții comericiale și industriale, ne bucurăm că vom putea coopera pentru a putea modela împreună viitorul industriei HVACR. Ca membru corespondent Eurovent, Vertiv va avea capacitatea de a rămâne în frunte participând la dezvoltarea și promovarea legislației și standardelor extrem de relevante, promovarea intereselor și inițiativelor industriei, cât și diminuarea barierelor comerciale și de export în interiorul și în afara Europei. Statutul de membru oferă, de asemenea, o creștere a vizibilității companiei Vertiv în industrie, prin faptul că îi oferă acesteia posibilitatea de a fi în contact cu principalii factori de influență, inovatorii și experții din Europa și din afara ei.”

Pentru mai multe informații despre Vertiv, vizitați Vertiv.com.