NEWS — January 13, 2022 at 3:40 pm

DRUID AI închiriază spațiu de birouri în Opera Center

by

CBRE a consiliat DRUID AI, lider în inteligența artificială conversațională AI, în procesul de relocare într-un nou spațiu de birouri în Opera Center I, o clădire consacrată de birouri deținută de CA Immo în centrul Bucureștiului, în apropierea stației de metrou Eroilor.

Liviu Dragan CEO DRUID„Afacerea noastră se extinde rapid, la fel și echipa noastră din București, de aceea aveam nevoie de un sediu nou, cu acces facil, într-un spațiu de bună calitate și aproape de punctele de interes ale orașului: universități, parcuri, centre de evenimente artistice și culturale. Opera Center este mai mult decât o clădire de birouri, este un reper important al Bucureștiului și sunt sigur că acest nou spațiu de lucru ne va inspira să ne dezvoltăm și mai mult”, a declarat Liviu Drăgan, CEO DRUID AI.

Noul spațiu de birouri al DRUID AI este situat la etajul 6 al clădirii Opera Center pe o suprafață de  aproximativ 600 mp, beneficiind de o terasă generoasă cu vedere splendidă către Opera Națională și râul Dâmbovița. Angajații DRUID AI se vor bucura de accesul la facilitățile clădirii, care includ o farmacie Dr. Max, sucursalele ING Bank și CEC Bank, o cafenea French Bakery și un minimarket 1 Minute!

Tranzacția a fost facilitată de consilierii CBRE, care au identificat și oferit cea mai potrivită soluție pentru nevoile DRUID AI ce va permite companiei să se concentreze asupra activității sale de bază.