Networking, Securitate — January 19, 2022 at 1:01 pm

Axis Communications anunță camerele dome AXIS P3265-V/-LV/-LVE

by

Axis Communications, companie lider al industriei de echipamente video de rețea, anunță lansarea a trei camere de tip dome echipate cu o unitate de procesare cu Deep Learning (DLPU), care permite utilizarea cu succes a aplicațiilor inteligente bazate pe Deep Learning la marginea rețelei. Camerele au preinstalată aplicația AXIS Object Analytics, pentru o detectare fiabilă cu mai puține alarme false.

Imagine1Camerele AXIS P3265-V/-LV/-LVE sunt concepute să se potrivească perfect în orice mediu, conferă o calitate excelentă a imaginilor cu detalii criminalistice la o rezoluție de 2 MP cu până la 60 fps, și dispun de un obiectiv cu distanță varifocală și un câmp vizual de 100-360 grade. Datorită tehnologiilor Axis Lightfinder 2.0 și Axis Forensic WDR, camerele oferă culori reale și detalii amănunțite în condiții de luminozitate slabă sau întuneric aproape deplin. În plus, modelul AXIS P3265-LV și modelul AXIS P3265-LVE pentru uz exterior sunt echipate cu tehnologia Axis OptimizedIR pentru a oferi un nivel excepțional de claritate și precizie, chiar și în condiții de întuneric deplin.

Principalelel caracteristici includ:

• O calitate excelentă a imaginilor la o rezoluție de 2 MP;
• Tehnologiile Lightfinder 2.0, Forensic WDR și OptimizedIR;
• Sistem de analiză cu învățare profundă;
• Conectivitate audio și I/O;
• Caracteristici de securitate cibernetică integrate.

axis-p3265-v-dome-camera,-ceiling-angle-left-en-US-351712Conectivitatea audio și intrare/ieșire (I/O) face posibilă integrarea de echipamente periferice, cum ar fi un microfon, pentru a spori valoarea sistemului.

În plus, aceste camere de tip dome încorporează caracteristici de securitate cibernetică, precum Axis Edge Vault care protejează ID-ul dispozitivului Axis și simplifică procesul de autorizare a dispozitivelor Axis în rețea. Camerele vor fi disponibile prin intermediul canalului de parteneri Axis din trimestrul întâi al anului curent.