Hardware — January 25, 2022 at 1:52 pm

HP lansează cel mai performant sistem universal de imprimare pentru acasă

by

Nou și versatil, ENVY Inspire cu HP+ a fost conceput pentru un stil de viață hibrid.

Imagine1• Activat cu HP+, cel mai inteligent sistem de imprimare; cu 6 luni de serviciu Instant Ink incluse și 1 an suplimentar de garanție.
• Capacitățile unice de imprimare foto HP, cu imprimare față-verso și șabloane personalizate, care fac posibilă transformarea fotografiilor în cadouri, felicitări sau suveniruri.
• Construită sustenabil, cu 45% plastic reciclat.

HP Inc. (NYSE: HPQ) lansează HP ENVY Inspire cu HP+. Aproape 86% dintre familii își folosesc imprimanta pentru activități de zi cu zi. ENVY Inspire este conceput pentru a răspunde nevoilor tot mai elaborate impuse de munca și școala de acasă, dar și pentru momentele în care familiile și prietenii împart amintiri.

2„ENVY Inspire a fost realizat după ce am înțeles nemijlocit ce înseamnă noua normalitate în care trăim, deoarece echipa care l-a dezvoltat a făcut acest lucru în timp ce lucra de la distanță, în pandemie”, a declarat Xavier Garcia – Global Head Print Hardware Systems la HP Inc. „Sistemul reunește cele mai bune produse, cea mai bună cerneală foto și cele mai bune servicii ale noastre – combinate cu cel mai inteligent sistem de imprimare HP+, cu cea mai bună aplicație de profil HP Smart, cu serviciul inovator Instant Ink – oferind familiilor cel mai versatil sistem de imprimare acasă dezvoltat de noi până acum.”

Dincolo de activitățile de muncă și de învățare, ENVY Inspire este un instrument nou prin care familiile pot retrăi momentele importante din viață. Sistemul inovator de imprimare foto HP permite imprimare personalizată față-verso și adăugarea automată a datei și a locului, păstrând formatul fotografiilor în noi dimensiuni, cum ar fi panoramă sau format specific platformelor sociale. De asemenea, utilizatorii pot alege dintr-o gamă largă de șabloane disponibile în aplicația HP Smart pentru a crea felicitări, suveniruri și alte formate imprimabile.

3Caracteristici suplimentare HP ENVY Inspire, activat cu HP+ pentru a oferi cel mai inteligent sistem de imprimare:
o IMPRIMANTĂ INTELIGENTĂ (SMART PRINTER) – imprimare de oriunde. Oricine poate accesa în siguranță imprimanta, poate trimite și stoca fișiere și poate imprima de acasă sau din aproape orice loc, folosind aplicația HP Smart pe dispozitivul preferat.
o SERVICIU INTELIGENT DE ABONAMENT LA CERNEALĂ (SMART INK) – imprimanta nu rămâne niciodată fără cerneală. Familiile pot economisi până la 70% din costul cu cartușele de cerneală. Activarea HP+ vine cu 6 luni de serviciu Instant Ink incluse și 1 an suplimentar de garanție HP,  folosind cerneală HP originală.
o APLICAȚIE INTELIGENTĂ (SMART APP) – funcții suplimentare. Sistemul HP+ oferă funcționalitate maximă aplicației HP Smart pentru activități casnice, de muncă sau pentru școală. HP Smart facilitează, printre altele, scanarea cărților la calitate superioară sau stocarea fișierelor editabile.
o RESPONSABILITATE PENTRU PLANETĂ (SMART FOR THE PLANET) – pentru fiecare pagină imprimată prin sistemul HP+, HP protejează sau contribuie la refacerea pădurilor.

Noi caracteristici hibride
o Proiectată cu „mod silențios” pentru cei care lucrează, învață și creează de acasă.
o Prima imprimantă HP certificată Works With Chromebook.
o Include noul Smart Driver, care redirecționează automat printurile, indiferent dacă sunteți conectat la o rețea WiFi sau la VPN.

Prețuri și informații suplimentare pe hp.com/envyprinters.