Networking — January 25, 2022 at 12:40 pm

Schneider Electric prezintă Easy Series, noile game de echipamante industriale

by

Schneider Electric, lider în transformarea digitală a managementului și automatizării energiei, a lansat pe piata din România noile game de echipamente industriale Easy Series, care includ dispozitive de automatizare și control.

Schneider ElectricUtilizate în aplicații precum controlul mișcării, interfața om-mașină, automatizări industriale, acționări electrice, control și semnalizare, echipamentele permit proiectanților de mașini in-dustriale OEM să livreze sisteme de automatizare complete, fiabile, de înaltă calitate și performante.

Easy Altivar 610 și 310
Variatoarele de viteză Easy Altivar 610 și 310 sunt axate pe performanțele esențiale într-o aplicație industrială, toate funcțiile non-critice fiind optimizate pentru a obține cel mai bun ra-port preț-performanță.

Printre caracteristicile de bază ale echipamentelor din această gamă sunt evidențiate: funcția de control încorporată pentru sistemele de pompare, filtrul EMC C3 pentru reducerea pertur-bațiilor magnetice și cele 7 blocuri funcționale pre-programate, care acoperă majoritatea apli-cațiilor de uz general, acestea fiind cele care facilitează automatizarea și controlul într-un mod eficient.

Easy Harmony XA2
Butoanele Harmony XA2 evidențiază echilibrul perfect dintre investiție și performanță. Ușurin-ța în utilizare precum și accesibilitatea echipamentelor sunt beneficiile aduse de gamele Easy Series. Acestea oferă funcțiile de bază dintr-o aplicație industrială: funcții de contact, funcții de contact și semnalizare, funcții de semnalizare.

Easy Harmony GXU
Panourile tactile Harmony GXU, simple și eficiente, sunt potrivite pentru sistemele de auto-matizare industrială cu o complexitate medie. Acestea au o grosime de 38 mm, sunt ușor de instalat datorită sistemului anti-cădere și elementelor de fixare cu șurub, iar întreținerea este foarte simplă, deoarece bateria pentru RTC poate fi înlocuită și pentru că dispun de un in-strument de autodiagnosticare.

Easy Modicon M100/M200
Controlere logice Modicon M100/M200 reprezintă soluții accesibile și performante pentru sis-temele mici de automatizare, oferind flexibilitate și control.
Potrivite pentru orice aplicație industrială, acestea sunt accesibile, ușor de programat, fiind gestionate printr-un singur software intuitiv, și ușor de adaptat, datorită blocului terminal deta-șabil.

Easy Harmony iPC
Noul PC industrial Easy Harmony răspunde provocărilor IoT asigurând o comunicare sigură, de la produse conectate, până la aplicații software industriale. Acesta este proiectat să îmbu-nătățească capacitățile inteligente de fabricație, inclusiv controlul autonom și monitorizarea liniei de producție. În plus, sistemul de răcire este îmbunătățit datorită carcasei din aluminiu.

Easy Harmony XVG
Coloanele luminoase pre-asamblate sunt concepute pentru integrarea ușoară în diferite arhi-tecturi ale mașinilor, gama oferind opțiuni flexibile de montare și dispunând de funcții vizuale și sonore. Pentru o vizibilitate mai bună a funcționării mașinilor industriale, acestea sunt dispo-nibile cu 2, 3 sau 4 unități de semnalizare.

Easy Telemecanique XCE, XCJ
Noile game XCE și XCJ de limitatori de cursă pentru aplicații industriale îmbină eficiența și flexibilitatea, având un nivel de complexitate necesar pentru aplicațiile standard și un grad de siguranță ridicat.

Easy Modicon ABL2K
Sursele de alimentare performante Modicon ABL2K sunt potrivite pentru cerințele noii eco-nomii. Produsele încorporează caracteristici tehnologice avansate, având dimensiuni com-pacte, 4 tipuri de sisteme de montare rapide și simple și îndeplinesc standardele EN55022-B EMC**.

Easy Zelio RXM*LB
Releele electromecanice și statice Zelio RXM*LB sunt echipamente robuste ce respectă standardele internaționale. Potrivite în majoritatea aplicațiilor industriale, acestea sunt ușor de instalat și utilizat datorită următoarelor caracteristici: indicator mecanic pentru statusul contac-tului; soclu pentru șine DIN și panou de montare.