NEWS — January 25, 2022 at 5:32 pm

UBISOFT lansează jocul RAINBOW SIX EXTRACTION

by

Ubisoft a lansat un nou titlu în franciza Tom Clancy’s Rainbow Six – R6 Extraction – o experiență de joc care aduce deja renumiții operatori din universul R6 Siege într-un mediu nou, aflat sub amenințarea unei forțe extraterestre.

R6E-2Dezvoltarea jocului a fost condusă de studioul Ubisoft Montreal, în colaborare cu studiourile Ubisoft din București, Bordeaux și Saguenay. Echipa studioului local a dezvoltat aspecte care au impact la nivelul întregii experiențe de joc, de la hărți și arene de luptă, până la antagoniști și serviciile online asociate jocului.

„Pentru Extraction am accesat și dezvoltat și multe alte componente vitale pentru joc, cum ar fi partea de servicii online, sisteme noi de joc sau conținut post-lansare”, explică Bogdan Matara, Producer, Ubisoft București.

Una dintre cele mai importante contribuții ale studioului Ubisoft București la joc este dezvoltarea a 7 dintre cele 12 hărți din joc.

Echipa a avut un aport semnificativ și în ceea ce privește inamicii din joc, dezvoltând, în totalitate, cea mai puternică clasă de inamici din R6 Extraction, The Proteans, precum și așa numitele “unknow-location” dens (practic, arenele de luptă), în care jucătorii se vor confrunta cu aceștia. De asemenea, studioul a lucrat și pe partea de servicii online asociate jocului, continuând să ofere suport și după lansare.

Rainbow Six Extraction este un joc de tip tactic, FPS, co-op, PvE. Jucătorii trebuie să lupte împotriva unei forțe extraterestre, cunoscută sub numele de The Archæans, într-o lume care cuprinde 4 regiuni din USA.

Rainbow Six Extraction s-a lansat pe 20 ianuarie pe platformele Xbox Series X/S, Xbox One, Windows PC, PlayStation 5, PlayStation4, Stadia și Amazon Luna. Mai multe informații despre joc sunt disponibile pe https://www.ubisoft.com/en-gb/game/rainbow-six/extraction.