NEWS — January 31, 2022 at 1:23 pm

CEGEKA își mută birourile în MIRO

by

SPEEDWELL și CEGEKA au semnat un contract de închiriere pentru 1.600 metri pătrați de spații de birouri în MIRO, proiectul office dezvoltat de SPEEDWELL în București. Prin intermediul acestui contract de închiriere, MIRO atinge un grad de ocupare de 85% metri pătrați. De asemenea, CEGEKA a conceput si implemementat soluții inovative care au contribuit la digitalizarea clădirilor de birouri SPEEDWELL.

20211119_163628 (1)Clădirea MIRO a fost finalizată la sfârșitul anului 2021 și pune la dispoziția chiriașilor săi 23.000 metri pătrați de spații de birouri clasa A, cu floor plates de peste 4.500 metri pătrați și parcări gestionate printr-un sistem smart. Clădirea fost concepută cu scopul de a crea un spațiu confortabil pentru angajați. Sustenabilitatea a fost, de asemenea, un concept de bază în dezvoltarea birourilor MIRO. Astfel, proiectul a primit o certificare BREEAM Excellent, precum și o precertificare WELL PLATINUM, cel mai înalt nivel obținut până în prezent în România.

Locația proiectului, chiar pe DN1, beneficiază de acces facil către zona de nord, centrul orașului și aeroport.

SPEEDWELL și CEGEKA nu sunt la prima colaborare. Cele două companii au lucrat împreună la conceperea Capacity – o platformă de mobilitate axată pe smart parking și încărcarea EV. Scopul acestei platforme a fost recunoașterea plăcuțelor de înmatriculare, folosirea Cloud, IoT și a tehnologiilor mobile pentru a obține o experiență îmbunătățită a utilizatorilor, gestionarea automată a activelor, disponibilitatea optimizată a locurilor de parcare și o experiență integrată pentru încărcarea vehiculelor electrice.

În plus, pentru MIRO, CEGEKA a creat o soluție care integrează hardware-ul de încărcare EV și fluxurile de utilizatori în platformă și a dezvoltat o aplicație mobilă pentru a facilita identificarea șoferilor, cu scopul de a le oferi acces la utilizarea activelor de parcare și încărcare electrică.