Productie — January 31, 2022 at 12:20 pm

Wilo România își consolidează rolul în Europa prin noua platformă ARC

by

Grupul Wilo, producător de top și pionier în tehnologia pompelor și sistemelor de pompare anunță, în premieră, lansarea platformei ARC, o inițiativă prin care compania își întărește poziția pe piața de pompe din Europa de Sud-Est.

CP - Wilo România își consolidează rolul în Europa prin noua platformă ARCLansarea ARC reconfirmă devotamentul Grupului Wilo față de standardele de excelență pe piața pompelor și sistemelor de pompare, în strânsă concordanță cu abodarea inedită a companiei „regiune cu regiune”, îmbrăcând multiple valențe. Pe de o parte, sunt reunite sub același leadership subsidiarele companiei din Bulgaria, Macedonia de Nord, Albania, Republica Moldova și România, iar, pe de altă parte, sunt eficientizate toate procesele interne pentru a crește fidelitatea clienților și partenerilor Wilo din Europa de Sud-Est.

Soluții moderne de gestionare a resurselor de apă în Europa de Est
„Wilo este o companie vizionară, iar lansarea ARC este un alt exemplu de evoluție și anticipare a nevoilor utilizatorilor de pompe și sisteme de pompare, cu accent pe eficiența îmbunătățită a produselor și serviciilor, productivitate crescută, reducere de costuri și, cel mai important, o experiență mai bună a clienților din zona de Sud-Est a Europei în raport cu brandul. Pe scurt, încapsulează dezideratul companiei de a pune clienții în inima businessului”, a subliniat Markovski Dimitar –Manager General al Wilo Bulgaria și România și coordonator al platformei ARC.

Platforma ARC urmărește să aducă la un loc produsele, sistemele și serviciile Wilo pentru zona Europei de Sud-Est, oferind soluții rapide și eficiente pentru gestionarea apei. În calitate de grup industrial și tehnologic, Wilo are o contribuție semnificativă la menținerea activității din sectoare relevante din punct de vedere sistemic în multe țări din întreaga lume, iar această lansare va avea efecte pozitive imediate asupra infrastructurilor critice din Balcani, facilitând realizarea unor operațiuni fără de care viața de zi cu zi ar fi aproape imposibilă.

Standarde înalte, semnificații strategice în regiune
Lansarea ARC are o importanță deosebită pentru România, care își reconfirmă poziția de punct strategic pe harta operațiunilor Wilo.
„Pentru Wilo România, lansarea ARC este un moment de referință întrucât producția locală din țara noastră va deservi această platformă; vorbim despre o multitudine de produse pentru apă rece și apă potabilă care vor pleca din România către țări importante din spațiul sud-est-european. Acest lucru implică un boost economic semnificativ pentru operațiunile noastre, precum și un upgrade al rolului pe care România îl are pe harta proiectelor Grupului. Acest pas decisiv reflectă viziunea comună a Wilo, centrată pe digitalizare, sustenabilitate și eficiență”, a punctat Mariana Corlaci – Marketing Manager, Wilo România.

Lansarea platformei ARC are loc într-un context aniversar, anul 2022 fiind și momentul în care Grupul Wilo celebrează 150 de la înființare, precum și 24 de ani de prezență în România. Pentru detalii despre operaționalizarea completă a platformei, urmăriți https://wilo.com/ro/ro/, precum și paginile de Facebook, LinkedIn și Youtube.

Tags