Aplicatii — February 3, 2022 at 7:20 pm

Kiloo lansează jocul MetroLand pe AppGallery

by

AppGallery a fost ales de Kiloo, co-dezvoltator și editor al faimosului joc Subway Surfers, ca platformă pentru cel mai nou joc de tip Endless Runner: MetroLand. Jocul este disponibil și pe cele mai noi telefoane, P50 Pro și P50 Pocket, lansate săptămâna trecută pe piața locală.  Acestea sunt disponibile pentru pre-comandă online pe www.huaweistore.ro și în magazinele rețelelor de retail partenere.

MetroLandHUAWEI P50 Pro include, la prețul recomandat de vânzare de 5.499 lei, și o pereche de HUAWEI FreeBuds Pro Ceramic White, iar HUAWEI P50 Pocket este disponibil la prețul recomandat de vânzare de 6.499 lei, la pachet cu HUAWEI FreeBuds Lipstick. De asemenea, până la sfârșitul lunii februarie, cumpărătorii produselor din seria P pot achiziționa serviciul de garanție extinsă pentru 1 an la jumătate de preț.

Jocul MetroLand poate fi găsit pe AppGallery începând cu data de 3 februarie și lansează provocări pentru jucători, încurajându-i să intre în rolul unor exploratori îndrăzneți și energici, folosind orice truc pentru a depăși obstacolele.

Cu sediul în Danemarca, Kiloo s-a folosit de experiența sa vastă pentru a dezvolta acest tip de joc la care utilizatorii dau play pentru 5 minute și se joacă pentru câteva ore, tocmai pentru că se încadrează perfect în ritmul oricărui jucător.

După cum sugerează titlul, MetroLand are un cadru metropolitan, iar acțiunea are loc în mai multe orașe și include șapte domenii diferite care se deblochează pe măsură ce se înregistrează progrese. Jocul are ca scop ilustrarea vieții urbane moderne, aglomerate, cu accent pe impuls, viteză și emoție.

Mergând pe urmele a unora dintre cele mai descărcate jocuri de tip Endless Runner de pe piață, inclusiv pe cele proprii, Kiloo a dus MetroLand la nivelul următor, încorporând noi tendințe de design, lustruind gameplay-ul și adăugând elemente meta pentru a ajunge la o varietate mai largă de profiluri de utilizatori.

„Am adunat toate experiențele noastre prin munca depusă în dezvoltarea jocurilor de tip Endless Runner de-a lungul anilor și le-am condensat în construcția unui Runner perfect, casual. MetroLand este instantaneu familiar și captivant, dar încă deține răsturnări de situație surprinzătoare și inovații pentru toți cei care sunt suficient de curajoși să călătorească în MetroLand și să se alăture grupului nostru de tineri carismatici în rebeliunea lor jucăușă împotriva MegaCorp, antagoniștii jocului”, a declarat Jacob Møller, CEO al Kiloo.

Kiloo are ca scop atragerea unei audiențe cât mai mare pentru noul joc și a realizat o serie de actualizări frecvente care se învârt în jurul evenimentelor anuale, cum ar fi Halloween sau evenimente săptămânale ce țin jucătorii pe deplin implicați. De asemenea, MetroLand permite ca personajele să fie trimise în misiuni și să evolueze pe măsură ce jocul se derulează.

„Jocurile pot fi mai lungi sau mai scurte, mai simple sau mai dificile, de tip caricatură sau realiste. Dar, în cele din urmă, ceea ce separă jocurile bune de cele extraordinare este nivelul lor de entertainment. Şi acestea sunt exact criteriile cheie pentru editorii AppGallery, astfel încât să aleagă cele mai bune jocuri de pe piață pentru utilizatorii noștri. Având în vedere această logică, suntem extrem de încântați să oferim tuturor utilizatorilor AppGallery de pe toate smartphone-urile Android, următoarea generație de Endless Runners, din mâinile celor care sunt în top în această industrie și anume, remarcabila echipă Kiloo”, a declarat Dr. Jaime Gonzalo, VP la Huawei Mobile Services.

AppGallery este pre-instalat pe toate smartphone-urile Huawei. Magazinul de aplicații este, totuși, disponibil și pentru descărcare pentru toate celelalte brand-uri de smartphone Android direct de pe website. Prin descărcarea AppGallery, jucătorii se pot alătura comunității de milioane de jucători activi și pot beneficia de catalogul și ofertele sale exclusive.

În ultimul an, AppGallery s-a clasat drept al treilea cel mai mare magazin de aplicații din lume, cu 580 de milioane de utilizatori activi/lună la nivel global (+10% YoY). Peste 187.000 de aplicații sunt acum integrate cu HMS Core și există o creștere de +56% față de anul trecut în distribuțiile de aplicații în afara Chinei.